Lengyelország: öt héten belül az ötödik Lovrencsics-gól!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.10. 22:48
A lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában a Lovrencsics Gergőt végig a soraiban tudó Lech Poznan hazai pályán 4–0-s győzelmet aratott a Widzew Lódz ellen, így – szombatig biztosan – átvette a vezetést a bajnokságban. A magyar középpályás a 92. percben csapata negyedik gólját szerezte.

A félidőben még gól nélküli döntetlenre álltak a felek, a második játékrészben azonban a Lech esélyeshez méltó módon felőrölte ellenfelét. Lovrencsics az első három gólban nem vállalt szerepet, a hosszabbításban azonban ő is kivette a részét a fölényes poznani sikerből. Egy villámgyors kontratámadás végén a magyar szélső a kapusról kipattanó labdát vágta a kapuba mintegy 12 méterről, kialakítva ezzel a 4–0-s végeredményt.

Lovrencsics Gergő kiváló formában van, csapata hat legutóbbi bajnokija közül ez az ötödik, amelyiken a kapuba talál (a hatodikon gólpasszt adott).

A sorozatban hetedik bajnokiját megnyerő Lech Poznan legnagyobb ellenfele a bajnoki címért folyó harcban a Legia Warszawa, amely szombaton a Jagiellonia otthonába látogat.

LENGYELORSZÁG, EKSTRAKLASA
26. FORDULÓ
Polonia Warszawa–Podbeskidzie 2–1
Lech Poznan–Widzew Lódz 4–0

TABELLA, PROGRAM ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik