Felkészülés: magyar légiósa két góljával nyert a Luton

Vágólapra másolva!
2012.07.28. 18:42
Az angol ötödosztályú Luton Town magyar védője, Kovács János két góljával győzte le 2–0-ra a második ligás Ipswich Townt a két csapat szombat délutáni felkészülési mérkőzésén.

Kovács János az első és a második félidőben is mintaszerűen érkezett egy-egy szögletre, és fejjel talált be az ellenfél kapujába.

Gera Zoltán nyolc hónap után volt kezdő az angol Premier League-ben szereplő West Bromwich Albionban. A magyar válogatott támadó egy félidőt töltött a pályán a másodosztályú Barnsley ellen, a találkozó 0–0-s döntetlennel zárult.

Egy félidőt állhatott a kapuban Bogdán Ádám az angol első osztályból kiesett Bolton felkészülési mérkőzésén, amely 1–1-es döntetlennel ért véget – az ellenfél az alacsonyabb osztályú Crewe volt.

Futács Márkó is kezdőként kapott szerepet az angol másodosztályú Leicester Cityben, egy félidőt töltött a pályán, gólt azonban nem szerzett, és csapata 2–0-s vereséget szenvedett a Shrewsbury Towntól.

Otigba Kenneth nem lépett pályára a holland Heerenveenben, amely kétgólos vereséget szenvedett a német 1. FC Kölntől.

Gróf Dávidnak voltak jó védései az angol Walsallban, de ő sem tudta megakadályozni a Wolverhampton elleni sima vereséget.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
1. FC Köln (német)–SC Heerenveen (holland) 2–0
Barnsley (angol)–West Bromwich Albion (angol) 0–0
Crewe Alexandra (angol)–Bolton Wanderers (angol) 1–1
Luton Town (angol)–Ipswich Town (angol) 2–0
Shrewsbury Town (angol)–Leicester City (angol) 2–0
Walsall (angol)–Wolverhampton Wanderers (angol) 0–3

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik