Válogatott: „Feröer ugyanúgy teljesített, mint az Eb-győztes!”

2016.09.07. 09:41
null
A magyar csapat ötlettelen meccsen ikszelt Feröerrel (Fotó: MLSZ)
A francia L'Équipe beszámolt a magyar válogatott meglepő feröeri pontvesztéséről (0–0), összehasonlítva ellenfelünket az Európa-bajnok Portugáliával, és kiemelte, hogy mindkét csapattal ikszelt Bernd Storck legénysége. Az olasz La Gazzetta dello Sport és a spanyol Marca is gyenge meccsről írt.

 

„A feröeriek megakasztották Magyarországot!” – kezdi a címében a tekintélyes francia lap, amely beszámolójában megemlítette:

„Tehát Feröer ugyanúgy teljesített, mint az Európa-bajnok! A nagyszerű Európa-bajnokságot maga mögött tudó csapat, amely ikszelt Portugáliával (3–3), nem tudta legyőzni Feröert!”

A L'Équipe hozzátette, hogy bár a végén a mieink előtt is akadtak nagy helyzetek, még szerencsések is voltunk, hiszen a 87. percben a kapufa mentett meg.

A La Gazzetta dello Sport röviden foglalkozott a mieink összecsapásával.

„Feröer és Magyarország is egy pontot szerzett a nagyon kevés ötletet felvonultató mérkőzésen. A legnagyobb helyzet kisebb meglepetésre a hazaiak előtt adódott, de maradt a döntetlen.”

A Marca is megemlékezett a találkozóról:

„Magyarország egy árva gólt sem tudott szerezni Feröer ellen a világbajnoki selejtezősorozat első fellépésén egy csalódást keltő meccsen.”

EMLÉKEZTETŐÜL
VB 2018
SELEJTEZŐ, EURÓPAI ZÓNA
B-CSOPORT, 1. FORDULÓ
FERÖER–MAGYARORSZÁG 0–0

Tórshavn. Vezette: Slavko Vincic (szlovén)
FERÖER: Nielsen – Hansen, Gregersen, Nattestad, V. Davidsen – Vatnhamar, Benjaminsen, Hansson (Vatnsdal, 92.), R. Joensen – Hendriksson, Edmundsson. Szövetségi kapitány: Lars Olsen
MAGYARORSZÁG: Gulácsi – Fiola, Guzmics, Lang, Kádár – Nagy Á. – Németh K. (Nikolics, 70.), Kleinheisler (Stieber, 80.), Elek Á., Dzsudzsák – Priskin (Szalai Á., 27.). Szövetségi kapitány: Bernd Storck

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek