Válogatott: Dzsudzsákék egy szurkolónak már örömet szereztek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.05. 23:01
A Svájc és a Lettország elleni világbajnoki selejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatott tagjai a szerdai edzés előtt teljesítették a Csodalámpa Alapítvány egyik pártfogoltja, Erik kívánságát.

A válogatott és a Csodalámpa kapcsolata 2011-ben kezdődött, az alapítvány célja, hogy kívánságok teljesítésével egy-egy életet fenyegető betegségben szenvedő kisgyerek számára maradandó élményt adjon, megtörve a betegség szörnyű rutinját. Az elmúlt években több, labdarúgással kapcsolatos kívánság is érkezett a beteg gyerekektől, ezek az alapítvány és az MLSZ erőfeszítésével könnyebben teljesülhetnek.

Az alapítvány és a válogatott most a 8 éves, súlyos betegségből gyógyuló Eriknek teljesítette a kívánságát, aki szeretett volna kedvenc labdarúgóival, a magyar válogatott játékosaival találkozni. A futballisták nagyon kedvesen fogadták a csodalámpás gyermeket, és mindent megtettek annak érdekében, hogy valóra váltsák álmát, és segítsék a gyógyulásban. Erik egyenként elbeszélgethetett a játékosokkal, passzolgathatott kedvenc focistájával, Dzsudzsák Balázzsal, valamint készült közös fotó a futballistákkal és a stáb tagjaival.

Kora este a válogatott játékosai részt vettek a napi egyetlen edzésen, amelyen taktikai jellegű gyakorlatokat vezényelt Bernd Storck szövetségi kapitány. A keret minden tagja egészségesen várja a pénteki, Svájc elleni összecsapást, amely 20.45 órakor kezdődik a Groupama Arénában.

A súlyos betegségből gyógyuló Erik találkozhatott a magyar válogatott játékosaival (Fotók: valogatott.mlsz.hu)
A súlyos betegségből gyógyuló Erik találkozhatott a magyar válogatott játékosaival (Fotók: valogatott.mlsz.hu)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik