NL: forgalmi változások hétfőn az Olaszország elleni meccs miatt

Vágólapra másolva!
2022.09.23. 17:22
null
Ismét megtelik a Puskás Aréna (Fotó: Mirkó István/Magyar Nemzet)
Változik a közösségi és a közúti közlekedés forgalmi rendje hétfő este a Magyarország–Olaszország Nemzetek Ligája-mérkőzés miatt a Puskás Aréna környékén – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.

 

Mivel a stadion környékén korlátozottak a parkolási lehetőségek, a BKK azt kéri, hogy a helyszínt a szurkolók közösségi közlekedéssel közelítsék meg.

Hétfőn a mérkőzés előtt és után sűrűbben jár majd a 2-es és a 4-es metró, valamint az 1-es villamos.

A Thököly úton közlekedő valamennyi busz megáll hétfőn 17 óra és 23.30 között a Reiner Frigyes park és a Thököly út/Stefánia út megállóhelyen. A 30-as autóbusz 18.45-től 23.30-ig mindkét irányban a Thököly úton közlekedik, nem érinti a Verseny utcai megállót.

A Stefánia út lezárása miatt a 75-ös trolibusz a Puskás Aréna helyett a Keleti pályaudvarig közlekedik majd a 79M trolibusz vonalán, a 77-es trolibusz pedig a Stefánia út helyett a Hungária körúton jár.

A közúti közlekedés rendje is változik: hétfőn 18 óra 45 perctől 23 óra 30 percig lezárják a Dózsa György utat a Thököly út és a Kerepesi út között, a Stefánia utat a Thököly út és a Hungária körút között, az Ifjúság útját, a Verseny utcát, valamint az Istvánmezei utat.

NEMZETEK LIGÁJA
5. FORDULÓ
A-LIGA
3. CSOPORT

20.45: Németország–Magyarország, Lipcse (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!
20.45: Olaszország–Anglia, Milánó (Tv: Spíler2) – élőben az NSO-n!

Szeptember 26., 20.45: MAGYARORSZÁG–Olaszország

A MAGYAR VÁLOGATOTT KERETE

Kapusok: Dibusz Dénes (Ferencvárosi TC), Gulácsi Péter (RB Leipzig – Németország), Szappanos Péter (Budapest Honvéd FC)
Védők: Bolla Bendegúz (Grasshoppers – Svájc), Botka Endre (Ferencvárosi TC), Fiola Attila (Mol Fehérvár FC), Kecskés Ákos (LASK – Ausztria), Lang Ádám (Omonia – Ciprus), Mocsi Attila (Zalaegerszegi TE FC), Willi Orbán (RB Leipzig – Németország), Szalai Attila (Fenerbahce – Törökország)
Középpályások: Baráth Péter (Debreceni VSC), Kerkez Milos (AZ – Hollandia), Kleinheisler László (NK Osijek – Horvátország), Nagy Ádám (AC Pisa – Olaszország), Nego Loic (Mol Fehérvár FC), Schäfer András (FC Union Berlin – Németország), Styles Callum (Millwall FC – Anglia), Vécsei Bálint (Ferencvárosi TC)
Támadók: Ádám Martin (Ulszan Hyundai – Dél-Korea), Gazdag Dániel (Philadelphia Union – Egyesült Államok), Szalai Ádám (FC Basel – Svájc), Szoboszlai Dominik (RB Leipzig – Németország), Vancsa Zalán (Lommel SK – Belgium), Varga Kevin (Hatayspor – Törökország)

A MAGYAR VÁLOGATOTT EDDIGI MECCSEI A CSOPORTBAN
Június 4.:
MAGYARORSZÁG–Anglia 1–0
Június 7.: Olaszország–MAGYARORSZÁG 2–1
Június 11.: MAGYARORSZÁG–Németország 1–1
Június 14.: Anglia–MAGYARORSZÁG 0–4

A CSOPORT ÁLLÁSA
1. MAGYARORSZÁG 4 2 1 1 7–3 +4 7
2. Németország 4 1 3 8–5 +3 6
3. Olaszország 4 1 2 1 5–7 –2 5
4. Anglia 4 2 2 1–6 –5 2
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik