L. P. I. 2019.11.11 22:37

Gera: Eseménydús este lesz; Liu Shaolin: Basszus, Ádó...

A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

 

Rossi vészhelyzetről beszél, Dzsudzsák az üresen is energiával teli Puskás Arénáról, Gera a felemelő búcsúról. Három nappal a stadionavató és egy héttel a Wales elleni Eb-selejtező előtt minden, amit labdarúgó-válogatottunk elkövetkező két fellépéséről és az új Puskás Arénáról tudni érdemes – infografikával, olaszországi Puskás-stadionnal és a Skardelli György tervezővel készült interjúval hat oldalon.

A Debrecen ellen villogó Varga Rolandnak pihenni sincs ideje. Az FTC szélsője az NB I, a válogatott és az Európa-liga okozta hármas őszi feladatról is beszélt Babják Bencének.

Szívós István emlékére is játszik az oroszok ellen a férfi vízilabda-válogatott. Märcz Tamás szövetségi kapitány Roska Emese Boglárkának azt is elmondta, hogy a januári, hazai Európa-bajnokság előtt miért van jelentősége a világligának.

Turán Frigyes kiváltságosnak érzi magát a Rally Hungary megnyerése miatt. A hétvégi rali Eb-futam magyar meglepetésgyőztese tízből tízes nehézségűnek titulálta a versenyt Tóth Anitának.

Liu Shaolin Sándor két káprázatos győzelemnek is részese volt a montreali vk-n. Olimpiai bajnok rövid pályás gyorskorcsolyázónk rendhagyó monológban eleveníti fel, miként élte meg öccse kizárását, az 500-as diadalt, majd a dél-koreaiakkal ezredmásodpercre pontos holtversenyt.

2020.11.23 22:18:33

Magyar válogatott MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Vészterhes időkben a futball jelenthet némi felszabadulást. Nem cáfolható az elméleti háttér, amely szerint a játék varázsa minden korosztályt magával ragad.

2020.11.19 21:31:34

Magyar válogatott PUSZTAI VIOLA

„Nem gondolom magam nagyon nagy tehetségnek, olyan futballista vagyok, aki a csapatáért dolgozik.”

2020.11.19 22:17:25

Magyar válogatott SZÖLLŐSI GYÖRGY

NS-VÉLEMÉNY. Fejlesztések nélkül esélyünk sem lett volna a sikerekre.

2020.11.19 22:15:24

Magyar válogatott PÓR KÁROLY

ALAPVONAL. Marco Rossi két év alatt valódi műremeket alkotott. Nem a nulláról, hanem a mélygarázsból indult el egy roncskocsival. Tavaly még le-lefulladt a motor, de aztán erre az őszre kiváló, új alkatrészeket épített be, így csillogó-villogó, jól működő autót varázsolt.

2020.11.19 22:56:25

Magyar válogatott S. T. J.