Dunaszerdahely: a DAC új védője magyar válogatott lenne

B. L.B. L.
Vágólapra másolva!
2020.02.06. 23:20
A szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő DAC januári szerzeménye, a belső védő Dusan Lalatovics a dunaszerdahelyi klub Facebook-oldalának adott interjújában beszélt magyar gyökereiről és arról is, hogy a magyar válogatottban szeretne szerepelni.

„A néhai nagyapám Budapesten született, részben tehát szerb vagyok, anyai részről pedig részben magyar. A magyar válogatottban szeretnék játszani – mondta a 21 éves, 198 centi magas Dusan Lalatovics a DAC Facebook-videójában. – Ismerek néhány magyar szót, de mindenképpen szeretném a lehető legjobban elsajátítani a nyelvet a válogatott miatt is, a kedvenc városom Budapest, úgyhogy mindenképpen szeretném megtanulni a nyelvet.”„A néhai nagyapám Budapesten született, részben tehát szerb vagyok, anyai részről pedig részben magyar. A magyar válogatottban szeretnék játszani – mondta a 21 éves, 198 centi magas Dusan Lalatovics a DAC Facebook-videójában. – Ismerek néhány magyar szót, de mindenképpen szeretném a lehető legjobban elsajátítani a nyelvet a válogatott miatt is, a kedvenc városom Budapest, úgyhogy mindenképpen szeretném megtanulni a nyelvet.”

Hír még a csapattal kapcsolatban, hogy a DAC az idény végéig kölcsönvette a Sampdoria korábbi utánpótlás-válogatott horvát védőjét, Lorenzo Simicet. A dunaszerdahelyi klubnak vásárlási opciója is van a 23 éves futballistára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik