Futsal: Szlovákiában játszik felkészülési tornán a magyar válogatott

Vágólapra másolva!
2024.04.08. 13:02
null
Szlovákiában folytatja a felkészülést a magyar csapat (Fotó: MLSZ)
A magyar férfi futsalválogatott szombattól Szlovákiában vesz részt egy nemzetközi felkészülési tornán.

A magyar szövetség közleménye szerint a decemberi Európa-bajnoki selejtezőkre készülő gárda Somorján szombaton 17 órakor a házigazda szlovákokkal, vasárnap 17 órakor a svédekkel, jövő kedden 14 órakor pedig a csehekkel játszik.

Sergio Mullor szövetségi kapitány Patócs Richárd (MFA) személyében egy újoncot hívott meg a keretbe, az előző összetartáson már részt vevő Szabó Lajos és a magyar állampolgárságot az idén megszerző Rafinha pedig ezen a tornán debütálhat a nemzeti csapatban.

„Azt szeretném látni ezeken az összecsapásokon, hogy válogatottunk minden szempontból megfelel a nemzetközi szint követelményeinek, hiszen decembertől már minden egyes mérkőzésen magas szinten kell játszanunk az Eb-selejtezőkön. Fontosnak tartom, hogy csapatként előrelépjünk, ebben segítségünkre lesz néhány olyan játékos, akire a legutóbbi mérkőzéseinken, Kuvaitban nem számíthattunk. Új futsalosok is bemutatkozhatnak a nemzeti csapatban, ami azért is örömteli, mert tovább növeli a versenyhelyzetet, és még nagyobb erőbedobásra készteti a bő kerethez tartozó játékosokat” – idézte az MLSZ honlapja a szakembert.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik