Válogatott: Marco Rossi reagált a Napoli érdeklődéséről szóló hírekre

Vágólapra másolva!
2023.11.28. 16:09
null
Marco Rossi (Fotó: Szabó Miklós)
Mint ismeretes, az ultimecalcionapoli.it szellőztette meg azt az információt, mely szerint a magyar labdarúgó-válogatottat irányító Marco Rossi is esélyes az olasz bajnoki címvédő Napoli kispadjára. Az olasz tréner akkor úgy nyilatkozott, hogy számára álom lenne, ha ott dolgozhatna. Ezzel kapcsolatban Rossi a csakfoci.hu-nak nyilatkozva tette tisztába a helyzetet.

 

„Ahogy korábban is elmondtam, élő szerződésem van a Magyar Labdarúgó-szövetséggel 2025-ig, amit maximálisan tiszteletben kívánok tartani – mondtaMarco Rossi. – Az MLSZ és Csányi Sándor elnök úr bizalmát nagyon nagyra értékelem. Sokszor kapok kérdést arról, hogy mit szólnék ezen vagy azon klub megkereséséhez, így ezzel kapcsolatban fontosnak tartom elmondani, hogy az, hogy egy adott érdeklődést megtisztelőnek találnék vagy egy adott klubot érdekesnek tartanék, a legkisebb mértékben sem jelenti azt, hogy szándékomban állna távozni a magyar válogatottól!”

Marco Rossi irányításával kiemelkedő évet zárt a magyar labdarúgó-válogatott, amely csoportelsőként, veretlenül kvalifikálta magát a 2024-es Európa-bajnokságra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik