Válogatott: Ez a fejezet lezárult az életemben – Juhász

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.16. 09:35
A magyar labdarúgó-válogatottól Hajnal Tamás, Vanczák Vilmos, Király Gábor és Juhász Roland is elbúcsúzott a svédek elleni felkészülési meccsen (0–2). Juhász klubcsapata, a Videoton hivatalos oldalának nyilatkozott a búcsúról.

„Azért is örülök ennek a mérkőzésnek, mert így hazai pályán sikerült elköszönni a szurkolóktól és a csapattól. Boldog vagyok, hogy Jázmin is átélhette velem azt a pillanatot, hogy milyen a pályán meghallgatni a Himnuszt, és amikor később erről beszélgetünk, tisztában lesz azzal, hogy ez mekkora élmény volt nekem. Büszke vagyok, hogy ott állt mellettem végig, számomra így volt teljes a ma este.”

„Nagyon büszke vagyok arra, hogy ilyen formában sikerült elbúcsúzni mindenkitől. A félidei interjúnál eltört a mécses, nagyon nehezen sikerült megszólalni. Ekkor tudatosult bennem, hogy pályafutásom legszebb időszakát élhettem át a válogatottban. Hatalmas büszkeséggel tölt el, hogy tizenkét évig az országot képviselhettem, de ez a fejezet lezárult az életemben. Van némi hiányérzetem, ami a Videotonhoz fűződik, szeretném a klubot még bajnoki címhez segíteni, és akkor mondhatnám, hogy teljes a pályafutásom” – mondta Juhász Roland.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik