Eb 2016: az FTC játékosa szerint nem örülhetünk Ausztriának

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.15. 18:43
Az Európa-bajnoki sorsolás kapcsán az osztrák Kurier napilap a Ferencváros védőjével, Emir Dilaverrel készített interjút. A 24 esztendős játékos szerint a portugálok, az izlandiak és a mieink sem lehetnek boldogok, hogy összekerültek az osztrák válogatottal, amely a selejtezőkön remek teljesítményt nyújtott.



Az osztrák nemzeti csapat Oroszországot és Svédországot megelőzve veretlenül nyerte meg selejtezőcsoportját, melynek küzdelmei során kilenc győzelmet és egy döntetlent jegyzett. Nem csoda tehát, hogy Dilaver óvatosságra int.

„Az osztrákok szenzációs menetelést folytattak a selejtezősorozatban. Sem a magyarok, sem más válogatott nem örülhet, hogy játszania kell velük. Elismerést érdemel az osztrákok teljesítménye, de az Európa-bajnokságon már senkit nem érdekel majd, milyen előjelekkel várták a tornát. Forró táncot várok” – mondta a Fradi játékosa.

Az osztrák-bosnyák kettős állampolgárságú Dilaver korosztályos szinten Ausztria nemzeti csapatait erősítette, ám felnőttként már Bosznia-Hercegovinát szeretné képviselni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik