Mi folyik itt, Oslóban? Helyén ülve vizelt percekig az egyik norvég szurkoló

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.13. 18:50
null
A helyén ülve könnyített magán az egyik norvég szurkoló (Fotó: vg.no)
Néhány norvég szurkoló kritikával illette az Ullevaal Stadion biztonsági személyzetét, miután egy feltehetően erősen illuminált állapotban lévő férfi a helyén ülve úgy döntött, hogy utat enged a folyóügyeinek.

 

Mint ismert, a magyar válogatott az Európa-bajnoki pótselejtező első felvonásán 1–0-ra legyőzte idegenben Norvégiát, de néhány hazai szurkoló nem csak a vereség miatt bosszankodott az összecsapás kapcsán.

„Ennek az embernek soha nem lenne szabad bejönnie a stadionba” – vélik a szemtanúk.

„Nevetséges, hogy ilyen dolgok megtörténhetnek. Családok és gyerekek jönnek ki, és az a férfi ott ült, és perceken keresztül vizelt.”

„Elkezdtünk ordítozni vele és ráüvölteni, aztán jött néhány haverja, és kivitték őt. A személy alig tudott járni” – tették hozzá.

„Tíz-tizenkét perccel az eset után tűnt fel először az egész a biztonsági embereknek – mondta egy másik szemtanú. – Addigra az embert már eltávolították onnan mások. Ha ennél még komolyabb eset lett volna, ez az idő még kritikusabb lett volna.”

A Norvég Labdarúgó-szövetség (NFF) sajnálatát fejezte ki az ügy kapcsán.

„Az ilyesfajta viselkedés teljesen elfogadhatatlan, és őszintén bocsánatot kérünk azoktól, akik a személy közelében tartózkodtak, és ebben a kellemetlen élményben részesültek” – mondta Yngve Haavik kommunikációs igazgató, aki hozzátette, hogy a jövő héten kivizsgálják az esetet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik