Magyar-finn: Ez a siker alap kell, hogy legyen - Gulácsi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.03. 14:50
Gulácsi Péter, a magyar labdarúgó-válogatott és a Red Bull Salzburg kapusa a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában elmondta, bajnoki címet és Európa-liga továbbjutást vár csapatától, a válogatottól pedig a finnek legyőzését.

„Bízom benne, hogy a BL-kieséssel együtt jött bajnoki megtorpanás után immár haladunk a bajnoki címvédés felé, már jó ideje veretlenek vagyunk. Volt egy kisebb hullámvölgyem a kapuban, de mostanra visszataláltam a jó formámhoz" – mondta a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában Gulácsi, hozzátéve: „Az Európa-ligában elvárás a csapattal szemben a továbbjutás a csoportból, utána rengeteg múlik a sorsoláson.” a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában Gulácsi, hozzátéve: „Az Európa-ligában elvárás a csapattal szemben a továbbjutás a csoportból, utána rengeteg múlik a sorsoláson.”

„Hogy milyen a jövőm a Salzburgnál? Nyáron ötéves szerződést írtunk alá, benne rengeteg opcióval. Konkrét elképzelésem még nincsen, minden a csapat és az én szezonbéli teljesítményemen múlik. Ha lesz rá lehetőségem, szeretnék még ennél is feljebb lépni, hiszen nyáron leszek huszonöt éves és azon gondolkodom, hogyan hozhatnék ki még többet a karrieremből” – vázolta Gulácsi, aki a válogatottról is beszélt.

„Nagyon jó kapusaink vannak a válogatottnál – Dibusz tehetsége, Király rutinja, Bogdán lendülete –, a most keretbe hívott négy játékoson kívül még több tehetség véd az NB I-ben és ne feledkezzünk meg Megyeri Balázsról sem, szóval tényleg nagy a választék a poszton. Az Eb-selejtezőkön a finnek ellen mindenképpen győzelmet várok, mert csak úgy maradhatunk továbbra is versenyben a továbbjutó első három helyért, ez a siker tehát alap kell, hogy legyen."

A magyar válogatott november 14-én, 20.45 órakor lép pályára az új Üllői úti stadionban Finnország legjobbjai ellen Eb-selejtezőn.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik