Válogatott: Csányi Sándor reagált Szalai lemondó közleményére

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.04. 17:18
Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke a Nemzeti Sport és az NSO Tv kérdésére sajtósán keresztül reagált Szalai Ádám közleményére, melyben a center lemondta a válogatott szereplést, amíg Pintér Attila a szövetségi kapitány.

„Az MLSZ vezetése szövetségi kapitányt választ, nem válogatott keretet vagy kezdőcsapatot. Ehhez az elvhez tartjuk magunkat és elfogadjuk a kapitány válogatási elveit. Ez Szalai Ádám esetében is így volt”– tudatta a szövetség elnöke, aki a Magyarország–Spanyolország U21-es Eb-selejtezőt tekintette meg a felcsúti Pancho Arénában.a Magyarország–Spanyolország U21-es Eb-selejtezőt tekintette meg a felcsúti Pancho Arénában.

Szalai Ádám csütörtök délután hivatalos Facebook-oldalán közleményben tudatta, hogy amíg Pintér Attila a szövetségi kapitány, nem vállalja a szereplést a nemzeti csapatban.

„A változatlan körülmények nem teszik lehetővé, hogy az Európa-bajnoki selejtező soron következő mérkőzésein a legjobb teljesítményt nyújtsam, így még a selejtező rajtja előtt hoztam meg döntésemet, amely szerint a jelenlegi szövetségi kapitány vezetése alatt nem kívánok a magyar válogatott rendelkezésére állni” – írta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik