Válogatott: nem kell klubkártya az északírek ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.13. 17:55
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) megkezdte a jegyárusítást a Magyarország–Észak-Írország Eb-selejtezőre. A magyar válogatott első Eb-kvalifikációs mérkőzését szeptember 7-én, 18.00-kor, az új FTC-stadionban rendezik meg.

Az MLSZ tájékoztatása szerint a jegyek 3200–11000 forintba kerülnek. Az augusztus 31-ig megvásárolt jegyekre ugyanakkor 20 százalékos kedvezményt biztosít a szövetség, az első hetekben a legolcsóbb jegyek 2560 forintba kerülnek, a legdrágábbakért 8800 forintot kell fizetni. A mérkőzésre szóló jegyek megvásárlásához még nem szükséges klubkártyával rendelkezniük a szurkolóknak.

Az MLSZ a kazahok elleni, június 7-i válogatott mérkőzést megelőzően akciót hirdetett, így azok a szurkolók, akik megvásárolták jegyüket a Puskás-stadionban rendezett összecsapásra, majd kilátogattak a mérkőzésre, 2560 forintos kedvezményben részesülnek, vagyis a legolcsóbb jegyeket ingyen szerezhetik be (a drágább jegyeknél ezzel az összeggel csökken a jegyár). Az akcióban résztvevő jegyek beváltásának határideje augusztus 24., éjfél. Az akció érvényesítéséhez a júniusról megőrzött jegyek vonalkódját kell felhasználni, erre lehetőség nyílik a meccsjegy.mlsz.hu online vásárlási felületén és személyes vásárlás esetén is.

A mérkőzésre VIP-jegyeket is lehet vásárolni, a VIP Gold jegy 42 ezer, a VIP Bronz jegy 16 ezer forint. A belépők megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint országszerte a Ticket Express partnerirodáiban (iroda kereső: www.eventim.hu/hu/outletek/).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik