Priskin is segíthet a feljutásban a Swansea-nek - hivatalos

Vágólapra másolva!
2011.03.24. 19:30
null
Priskin Tamás csapatot váltott (Fotó: Action Images – archív)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Swansea City hivatalos honlapján jelentette be, hogy a kölcsönadási időszak lejárta előtti pillanatokban megegyezett az Ipswich Townnal Priskin Tamás kölcsönvételéről, aki május végéig erősíti Brendan Rodgers csapatát.

A Swansea City az utolsó pillanatban csapott le Priskin Tamásra. A Championship harmadik helyén álló együttes az angliai kölcsönadási időszak magyar idő szerint 18 órai zárása előtt nem sokkal egyezett meg az Ipswich Townnal a magyar támadó kölcsönvételéről.

A jelenleg a magyar válogatottal a hollandok elleni Eb-selejtezőre készülő csatárt Brendan Rodgers, a Swansea menedzsere már régóta meg akarta szerezni, és most újra együtt dolgozhat korábbi játékosával, akinek a Watfordnál is a főnöke volt.

„Már az idény elején is szerettem volna megszerezni Tamást. Együtt dolgoztam vele a Watfordnál, ahol kiválóan játszott, és a magasságával nagy veszélyt jelenthet az ellenfelek kapujára, és megadhatja nekünk az egyensúlyt a hátralévő meccsekre" – mondta Brendan Rodgers.

„Tamás olyan futballista, aki gólokkal segítheti a csapatunkat, és vele elég támadó játékosunk lesz a hátralévő nyolc találkozónkra ebben a szezonban" – tette hozzá a szakember.

Mint beszámoltunk róla, ma délelőtt látott napvilágot, hogy a Swansea kölcsönveheti a csatárt, és a híreket Vörösbaranyi József, a játékos egyik menedzsere is megerősítette a Nemzeti Sport Online kérdésére.

Priskin a 2010–2011-es szezonban 39 mérkőzésen szerepelt az Ipswichben, hét gólt szerzett, négyet a Championshipben, hármat a Ligakupában.

A Swansea tíz ponttal van lemaradva a listavezető QPR-től és egy ponttal áll a második, még automatikus feljutást érő helyet elfoglaló Norwich mögött, az Ipswich a 15., sem a feljutásra nincs esélye, sem a kiesés nem fenyegeti.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik