S. T. J. 2019.08.07 23:33 Frissítve: 2019.08.07 23:45

Nagyszerű Dibusz; Szoboszlai vs. Real Madrid; Magyar báró Pozsonyban

A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

• Dibusz Dénes nagyszerű védésekkel segítette döntetlenhez a Ferencváros labdarúgócsapatát a zágrábi Bajnokok Ligája-selejtezőn. A kapus lapunknak azt mondta, arra is felkészültek a mérkőzést megelőzően, hogy a horvátok bátran lőnek kapura távolról is. Hogy miért ütötte olykor inkább oldalra a labdát a Maksimirben ahelyett, hogy megfogta volna, azt is elárulta a válogatott kapuvédő.

Új időszámítás kezdődik Székesfehérváron a Titánok jégkorongcsapata életében. Az persze nem újdonság, hogy időről időre átalakul a keret – egy farmcsapat esetében ez a szokásos forgatókönyv. Most azonban jelentősebb változás következik be az együttes mindennapjaiban, hiszen a soron következő bajnokságban a hazai mérkőzései jelentős részét Győrben rendezi meg. Hogy mi a változás oka, azt is elmondta Kiss Dávid edző.

Egy kéthetes csehországi és egy négyhetesre tervezett olaszországi versenykörút között itthon tölt néhány napot Balázs Attila. A teniszező ezt az időt arra is kihasználta, hogy nyílt edzést tartson, amelyre lapunk munkatársa is hivatalos volt. A 30 éves játékos személyes témákról is beszélt, elmondta például azt is, hogy két és fél éves kislánya és ő maga miként viseli, hogy olykor heteken át nem találkozhatnak.

Amerika-mellékletünkben bemutatjuk a Los Angeles Sparks WNBA-csapatának kosarasát, Candace Parkert. A 33 esztendős játékosnak egészen 30 éves koráig kellett várnia arra, hogy megszerezze pályafutása első bajnoki címét a tengerentúli női profi ligában. Van két olimpiai bajnoki címe is, de Rióról lemaradt, és ez olyan mély sebet ejtett a lelkében, hogy azóta sem tért vissza a nemzeti együttesbe, így a harmadik ötkarikás aranyról végleg lemondhat.

2021.01.11 13:09:07

Légiósok PÓR KÁROLY

„Hihetetlen, hogy húszévesen ilyen rangos díjra jelölték” – Esterházy Mátyás kulisszatitkokat is elárult.

2021.01.09 21:26:07

Légiósok SOMOGYI ZSOLT

NS-VÉLEMÉNY. Reménykedve várjuk a hasonlóan sikeres folytatást.

2021.01.08 22:24:50

Légiósok DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. Szoboszlai alaptehetsége, jelenlegi játéktudása felette áll az 1997-es Dárdaiénak, aki viszont képes volt arra, hogy kihozza magából a maximumot.