MLS: szép lefordulás után Sallói-gól Schönék ellen – videó

Vágólapra másolva!
2022.05.01. 07:28
null
Sallói Dániel góljával egyenlített a Sporting KC a Dallas ellen (Fotó: facebook.com/SportingKC)
Az észak-amerikai profi labdarúgó-liga (MLS) legutóbbi játéknapján a Sporting Kansas City Sallói Dániel góljával mentetett pontot Shön Szabolcs csapata, az FC Dallas ellen.

Sallói Dániel kezdőként végigjátszotta a Sporting Kansas City–FC Dallas (2–2) mérkőzést, melyen a vendégeknél Schön Szabolcs végig a kispadon ült, ezúttal sem állt be.

Sallói viszont a 77. percben gólt lőtt: miután a csapata megszerezte a labdát az ellenfél tizenhatosánál, a jobbról érkező passznál már a labdaátvétellel lefordult a védőjéről a magyar támadó, majd ballal a bal alsóba lőtt. Ezzel alakult ki a 2–2-es végeredmény. A Sporting öt bajnoki óta nyeretlen, a Dallas nyolc meccse veretlen, előbbi a 11., utóbbi a 4. helyen áll a Nyugati főcsoport tabelláján.

Sallói az idénybeli nyolcadik MLS-meccsén a második gólját jegyezte, legutóbb még februárban, az 1. fordulóban talált be az Atlanta ellen.

EGYESÜLT ÁLLAMOK, MLS
ALAPSZAKASZ

Sporting Kansas City–FC Dallas 2–2
Sporting KC: Sallói Dániel kezdőként végigjátszotta a mérkőzést, a 77. percben ő állította be a végeredményt; Dallas: Schön Szabolcs a kispadon ült, nem állt be.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik