MLS: „Gazdag játékára évek óta szüksége volt a Philadelphiának”

R. P.R. P.
Vágólapra másolva!
2022.04.07. 14:10
null
Gazdag (középen) remek évadot fut eddig (Fotó: Getty Images)
Az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Philadelphia Union remekléséről ír a phlsportsnation.com, kiemelve Gazdag Dániel szerepét. Az oldal szerint Gazdag Dániel végre szárnyal ebben a szezonban.


A Philadelphia négy győzelemmel és egy döntetlennel a Keleti konferencia élén tanyázik. Gazdag Dániel négy mérkőzésen is gólt szerzett, ezzel vezeti a házi góllövőlistát, és a második helyen található az egész ligában.

A phlsportsnation.com leírja, hogy a klub sikereinek középpontjában Gazdag Dániel áll, akinek az előző évadban nem ment, de amióta Jamiro Monteiro nincs a klubnál, sokkal szabadabban játszhat. Korábban a bal oldali játék nem feküdt Gazdagnak, most azonban középen kamatoztatni tudja a képességeit.

„Támadó középpályásként Gazdag Dániel játéka illik a legjobban a Unionhoz. Az ő futballjára már évek óta szüksége volt a Philadelphiának” – írják.

A lap megjegyzi, hogy a magyar játékos még ennél is jobb lehet, ha a rekordigazolás Mikael Uhre is egészséges lesz, mert Gazdag így még több teret kaphat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik