Légiósok: Nagy Ádám gólpasszt adott az új edző első meccsén

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2021.02.23. 22:16
null
Nagy Ádám fedezi a labdát (Fotó: Getty Images)
Nagy Ádám csapata, az edzőváltáson áteső Bristol City 3–1-re legyőzte idegenben a Middlesbrough-t az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 32. fordulójában, ezzel véget vetett hatmeccses vereségsorozatának. A magyar válogatott középpályás gólpasszal járult hozzá a sikerhez.

 

A kedd esti találkozón még nem a korábbi Premier League-tréner, a hétfőn kinevezett Nigel Pearson, hanem asszisztensedzői, Keith Downing és Paul Simpson irányították a Bristol Cityt, amelyben Nagy Ádám kezdőként kapott lehetőséget – és ha már ott volt, akkor kiosztotta az első gólpasszát ebben az idényben; a 21. percben Famara Diédhiou a magyar válogatott középpályás beadása után szerezte meg az 50. találatát a Bristol mezében.

A szenegáli csatár bő tíz perccel később másodszor is betalált, majd a bermudai Nahki Wells is eredményes volt, így Nagyék már az első félidőben eldöntötték a mérkőzést. (A feljutásra hajtó Boro a hajrában csak szépíteni tudott.)

Nagy végigjátszotta a találkozót.

A Bristol City a következő fordulóban a jelenleg negyedik Swansea vendége lesz – azon a találkozón minden bizonnyal már Pearson ül a kispadon.

ANGLIA, CHAMPIONSHIP
32. FORDULÓ
Middlesbrough–Bristol City 1–3
Bristol: Nagy Ádám végig a pályán volt, és gólpasszt adott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik