Légiósok: Varga Kevinék veresége; Kádárék hatot kaptak

H. D., V. J.H. D., V. J.
Vágólapra másolva!
2021.04.22. 20:00
null
Kádár Tamás korábbi csapata mezében (Fotó: AFP, archív)
Kádár Tamás debütált új csapatában, a Tiencsin Csinmen Tigersben, amely 6–1-re kikapott a Sanghaj Porttól a kínai élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Szuperliga) 1. fordulójában.

 

Mint ismert, Kádár Tamást a Santung Tajsan – bő egy héttel a bajnoki rajt előtt – az év végéig kölcsönadta Tiencsin Csinmen Tigersnek. Az 57-szeres magyar válogatott hátvéd bemutatkozása nem sikerült túl jól, csapata ugyanis 6–1-re kikapott a Sanghaj Porttól. A 31 éves labdarúgó belső védőként végigjátszotta a mérkőzést.

A találkozón az osztrák Marko Arnautovic triplázott, míg a korábban a Chelsea-ben is futballozó, 48-szoros brazil válogatott Oscar négy gólpasszt osztott ki.

Bobál Gergely nem volt a keretben, amikor csapata, a portugál élvonalbeli Nacional 2–1-es vereséget szenvedett a Tondela otthonában.

Sorozatban negyedik meccsén maradt nyeretlen a török Süperligben Varga Kevin együttese, a kiesés elől menekülő Kasimpasa, amely ezúttal hazai pályán kapott ki egy góllal a szintén az elsőosztályú tagság megtartásáért küzdő Basaksehirtől.

KÍNA, SZUPERLIGA
1. FORDULÓ

Tiencsin Csinmen Tigers–Sanghaj Port 1–6
Tigers: Kádár Tamás végig a pályán volt.

PORTUGÁLIA, PRIMEIRA LIGA
28. FORDULÓ
Tondela–CD Nacional 2–1
Nacional:Bobál Gergely nem volt a keretben.

TÖRÖKORSZÁG, SÜPER LIG
36. FORDULÓ
Kasimpasa–Basaksehir 0–1
Kasimpasa: Varga Kevin végig a pályán volt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik