P. K.
2022.12.21 12:45 Frissítve: 2022.12.21 13:34

Fener: az edző beleszólt Szalai Attila átigazolási ügyébe!

Több török portál is arról ír, hogy miközben özönlenek az ajánlatok a bajnokságban listavezető és az Európa-ligában is menetelő Fenerbahce sztárjaiért, Jorge Jesus vezetőedző közölte a klub elöljáróival, Szalai Attila játékáról nem hajlandó lemondani a tavaszi szezonra.

Jorge Jesus (balra) nem járul hozzá Szalai Attila eladásához (Forrás: askam.com)

 

A Fenerbahce kedden Szalai Attilával a soraiban a Török Kupában 3–1-re győzött az Istanbulspor ellen, szombaton pedig már a Trabzonspor vendégeként lép pályára a bajnokságban. A török sajtóban azonban továbbra is az átigazolási hírek vezetnek a csapattal kapcsolatban.

Több török oldal, így például a yenisafak.com, a star.com és az askam.com is arról ír, hogy bár angol, olasz és spanyol ajánlata van Szalai Attilának, Jorge Jesus vezetőedző közölte a Fenerbahce vezetőivel, hogy semmiképp sem járul hozzá a magyar védő téli távozásához, a tavaszi eredményesség érdekében mindenképpen maradnia kell.

A cikk kiemeli, Jesus nem akar úgy járni, mint a szintén belső védő, dél-koreai Kim Min Dzse esetében, aki az idény elején távozott a Napolihoz, és elvesztése érzékenyen érintette Jesus szakmai elképzeléseit.

Az askam.com azt is megjegyzi, az Atlético Madriddal, a Chelsea-vel, a Juventusszal, a Leicesterrel és a West Hammel is hírbe hozott Szalai maga sem kérte a klubot, hogy engedjék el, teljesen a vezetőkre bízta a kérdést – így pedig, hogy Jorge Jesus is kimondta, „Szalai Attila nem eladó”, a bajnoki címért harcoló Fener szimpatizánsai megnyugodhatnak, a kulcsembernek számító, 24 éves magyar védő marad a tavaszi szezonra is.

 

2023.05.12 00:14:14

Légiósok nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Kirajzolódik, milyen alapvetések szerint kellene működniük az utánpótlás-akadémiáknak.

2023.05.05 20:02:43

Légiósok nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Mindenhol kapott valamit, amit már most nagyszerűen hasznosít.

2023.04.05 15:24:13

Légiósok nemzetisport.hu

Bolla Bendegúzék a Young Boys otthonába látogatnak.