Fener: az edző beleszólt Szalai Attila átigazolási ügyébe!

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2022.12.21. 12:45
null
Jorge Jesus (balra) nem járul hozzá Szalai Attila eladásához (Forrás: <a href="https://www.aksam.com.tr/sporplus/jorge-jesus-attila-szalai-icin-resti-cekti-taraftarlarin-icini-rahatlatan-haber/haber-1328646">askam.com</a>)
Több török portál is arról ír, hogy miközben özönlenek az ajánlatok a bajnokságban listavezető és az Európa-ligában is menetelő Fenerbahce sztárjaiért, Jorge Jesus vezetőedző közölte a klub elöljáróival, Szalai Attila játékáról nem hajlandó lemondani a tavaszi szezonra.

 

A Fenerbahce kedden Szalai Attilával a soraiban a Török Kupában 3–1-re győzött az Istanbulspor ellen, szombaton pedig már a Trabzonspor vendégeként lép pályára a bajnokságban. A török sajtóban azonban továbbra is az átigazolási hírek vezetnek a csapattal kapcsolatban.

Több török oldal, így például a yenisafak.com, a star.com és az askam.com is arról ír, hogy bár angol, olasz és spanyol ajánlata van Szalai Attilának, Jorge Jesus vezetőedző közölte a Fenerbahce vezetőivel, hogy semmiképp sem járul hozzá a magyar védő téli távozásához, a tavaszi eredményesség érdekében mindenképpen maradnia kell.

A cikk kiemeli, Jesus nem akar úgy járni, mint a szintén belső védő, dél-koreai Kim Min Dzse esetében, aki az idény elején távozott a Napolihoz, és elvesztése érzékenyen érintette Jesus szakmai elképzeléseit.

Az askam.com azt is megjegyzi, az Atlético Madriddal, a Chelsea-vel, a Juventusszal, a Leicesterrel és a West Hammel is hírbe hozott Szalai maga sem kérte a klubot, hogy engedjék el, teljesen a vezetőkre bízta a kérdést – így pedig, hogy Jorge Jesus is kimondta, „Szalai Attila nem eladó”, a bajnoki címért harcoló Fener szimpatizánsai megnyugodhatnak, a kulcsembernek számító, 24 éves magyar védő marad a tavaszi szezonra is.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik