Dortmund: hiába Kagava távolléte, Hajnallal nem számolnak a kezdőben

Vágólapra másolva!
2011.01.10. 07:17
A jelek szerint Hajnal Tamásra a továbbiakban sem számítanak a Bundesliga első helyén álló Borussia Dortmundnál, annak ellenére, hogy az együttes japán karmestere, Kagava Sindzsi az Ázsia-kupán szerepel.

A Der Westen című lap beszámolója szerint a Dortmundnál jelenleg a legnagyobb problémát Lucas Barrios gyengélkedése jelenti, aki a tegnapi, Basel elleni felkészülési mérkőzést is kénytelen volt kihagyni egy vírusos fertőzés miatt.

„Lucast az egész tavaszi szezonra kell felkészítenünk, nem csak a Leverkusen elleni nyitányra" – nyilatkozta Jürgen Klopp, a BVB vezetőedzője. A Der Westen szerint a sárga-feketéknél kétféle felállást terveznek a Leverkusen ellen, attól függően, hogy a paraguayi válogatott csatár bevethető lesz-e – de egyikben sem szerepel Hajnal Tamás.

Abban az esetben, ha Barrios játszhat, három jelentkező közül kerül ki Kagava helyettese: Robert Lewandowski, Mario Götze és Mohamed Zidan kaphat lehetőséget a középpályán. Amennyiben Barrios nem játszhat, Lewandowski csatárként kaphat lehetőséget, és Klopp szavait idézve: „Mario és Mohamed közül kerül ki" Kagava helyettese.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik