Anglia: megtalálták a „tökéletes csapatot” Tőzsér számára

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.09. 13:48
null
Az angolok szerint Tőzsérnek a Leedsnél a helye (Fotó: Action Images)
Angliában nemcsak a szurkolók, hanem a sportlapok újságíróit is meglepte, hogy Tőzsér Dániel, a Premier League-be feljutó Watford középpályása elhagyja a sárga-feketéket. A hitc.com-nál már azt találgatják, hol köthet ki a magyar játékos, sőt, meg is találták a „tökéletes célpontot” Tőzsér számára.

 

Mint arról beszámoltunk, a magyar válogatott középpályása a napokban elköszönt watfordi csapattársaitól, így a Parma csődje miatt szabadon igazolhatóvá vált. Tőzsér kapcsán a nemzetközi sportsajtó legutóbb az izraeli Maccabi Tel-Avivot emlegette, ám a hitc.com talált egy jobb helyet a játékos számára.

„Tőzsér Dánielnek a Leeds Unitedhez kell szerződnie!” – írja Billy Hawkins.

„Hatalmas meglepetés a távozása, de ez egyben lehetőség is. Egy ilyen tudással rendelkező, tapasztalt futballista nagyszerű fogás lenne a csapat számára, amely évek óta képtelen megtalálni azt a játékost, aki összefogná a középpályát. Tőzsér és a Leeds tökéletes párost alkotna, pontosan ilyen kvalitású labdarúgóra van szüksége a klubnak, ha feljebb akar lépni. Gyorsnak kell lenni, és mindent be kell dobni a megszerzéséért” – olvasható a hitc.com-on.

Tőzsér a 2014–2015-ös idényben meghatározó játékosa volt a Watfordnak, többek között az ő kimagasló teljesítményének – 45 bajnokin 5 gólig és 5 asszisztig jutott – is köszönhető, hogy feljutottak a „lódarazsak”.

A szebb napokat is megélt, az élvonalban háromszoros bajnok, egyszeres FA-kupa-győztes Leeds az előző szezont a 24 csapatos Championship 15. helyén zárta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik