Leipzig: klubja elengedné, Gulácsi maradni akar – sajtóhír

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2023.11.23. 16:10
null
Gulácsi Péter a Wolfsburg elleni, október végi Német Kupa-mérkőzés után (Fotó: Getty Images)
Gulácsi Péter nem szeretne elkerülni az RB Leipzigtől, küzdeni akar a helyéért, noha a hírek szerint a lipcsei labdarúgócsapat a jövő nyártól nem számol vele.

 

Nemrégiben beszámoltunk arról, hogy elképzelhető: Gulácsi Péter a kevés játéklehetőség miatt a tengerentúlra igazol – nos, ha nem is konkrétan erre a szálra, de a távozás lehetőségére erősített rá a német Sky riportere. Minapi közösségi médiás posztjában Florian Plettenberg így fogalmazott:

„A Leipzig nyitott arra, hogy a téli vagy a nyári átigazolási időszakban elengedje Gulácsit, mert kapusposzton a Blaswich/Vandevoordt kettőssel tervez. De a harminchárom éves kapus maradni akar. Újra teljesen egészséges, és meg akar harcolni a játéklehetőségért. Top mentalitású játékos, akit a klubhoz, a városhoz, a helyi szurkolókhoz kötnek.”

Gulácsit 2025 nyaráig köti Lipcséhez a szerződése, amely egy évvel automatikusan meghosszabbodik, ha a következő idényben a kapus pályára lép bizonyos számú mérkőzésen – írja Plettenberg.

Mint ismert, Gulácsi tavaly októberben térdszalagszakadást szenvedett, felépülése óta bajnoki mérkőzésen nem védett, csak Német Kupa-meccsen jutott neki játéklehetőség ezen az őszön.

A Leipzig első számú kapusa jelenleg Janis Blaswich, és a klub már bejelentette, hogy 2024 nyarán érkezik a posztra a Genk fiatal játékosa, Maarten Vandevoordt.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik