MLS: Sallói nagyszerű csele és továbbjutást érő 11-ese – videó

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2023.10.26. 08:26
null
Sallói Dániel így ünnepelte csapata továbbjutását, miután belőtte az utolsó 11-est (Fotó: facebook.com/Sporting Kansas City)
Az észak-amerikai profi labdarúgóliga rájátszásának wild card körében a Sporting Kansas City Sallói Dániellel a soraiban 0–0 után 11-esekkel győzött a San Jose Earthquakes ellen – az utolsó 11-est a magyar támadó értékesítette.

A Sporting Kansas City magyar támadója, Sallói Dániel kezdőként végigjátszotta a San Jose Earthquakes elleni meccset az MLS rájátszásában. A magyar támadó remekül futballozott a meccsen, kaput eltaláló lövése és gólhelyzetet teremtő átadása is volt. A rendes játékidő hajrájában például egy nagyszerű labdaátvétellel egyszerre két védőt is becsapott, de aztán már közel került a kapushoz, aki védeni tudott.

A továbbjutás 11-esekkel dőlt el. A vendégek kétszer hibáztak, a hazaiak csak egyszer, az SKC utolsó 11-esét Sallói lőtte a léc alá.

SALLÓI CSELE 4:20-NÁL, 11-ESE 6:52-NÉL

A Kansas City következő ellenfele a főcsoport-negyeddöntőben az alapszakaszban főcsoportgyőztes St. Louis lesz, magyar idő szerint hétfő hajnalban kezdődik a párharc, amely már az egyik csapat 2. győzelméig tart.

A csütörtöki játéknap másik wild card meccsén a New York Red Bull a háromgólos Elias Manoel vezérletével nyert 5–2-re a Charlotte ellen.

A magyar válogatott Gazdag Dánielt is foglalkoztató Philadelphia Union az alapszakaszból automatikusan a legjobb 16 közé jutott, és szombaton kezdi párharcát otthon a New England Revolution ellen.

EGYESÜLT ÁLLAMOK
MLS
RÁJÁTSZÁS
Wild card-mérkőzések

Sporting Kansas City–San Jose Earthquakes 0–0, 11-esekkel 4–2
Kansas City:Sallói Dániel végigjátszotta a meccset, a 11-es rúgások során ő lőtte be az utolsó 11-est.
New York RB–Charlotte 5–2

A győztesek továbbjutottak a főcsoport-negyeddöntőbe.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik