Légiósok: a Barnsley edzője biztos benne, hogy Styles felkelti a klubok érdeklődését

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.08.11. 13:29
null
Stylest marasztalná a Barnsley edzője (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, az előző idényt az angol másodosztályú Millwallnál töltötte a harmadosztályú Barnsleytól kölcsönadott magyar válogatott középpályás, Callum Styles, aki iránt jelenlegi edzője, Neill Collins szerint megnő az érdeklődés.

 

A the72.co.uk számolt be róla, hogy a Barnsley szeretné megtartani sokoldalú középpályását legalább az átigazolási időszak végéig. Az előző idényt kölcsönben a másodosztályú Millwallnál töltő 23 éves labdarúgó jelenlegi edzője, a Barnsleyt irányító Neill Collins a Football Heavennek viszont úgy nyilatkozott, hogy csapatának sok eladható játékosa van, s közülük Styles sem kivétel, mert nagyon jó futballista.

„Ő olyan labdarúgó, akit biztos vagyok benne, hogy sok csapat csodál, de egyelőre Barnsley-játékos, akit szívesen megtartanék. Amíg továbbra is úgy játszik, mint eddig, akkor boldogok leszünk és biztos vagyok benne, hogy még több ember figyelmét felkelti” – mondta Collins.

A the72.co.uk emlékeztet, Styles a League One (angol harmadosztály) szintjén csúcsminőségű játékos, aki tudja, hogyan kell magasabb szintre lépni.

A Barnsleyval tavaly új szerződést kötő Styles jelenlegi szerződése 2025-ig szól, azaz a klub csak akkor válna meg tőle, ha érkezik ellenszolgáltatás, Collins viszont abban reménykedik, hogy az átigazolási időszak véget ér és Styles marad a csapatnál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik