Légiósok: Tamás Márkot Ekl-selejtezős csapat szerződtetheti

Vágólapra másolva!
2023.07.18. 18:56
null
Úgy tudjuk, Tamás Márk Azerbajdzsánba igazolhat (Fotó: Sepsi OSK Facebook)
Lapunk információi szerint a román első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Sepsi OSK magyar válogatott védőjét, Tamás Márkot kivásárolhatja szerződéséből az Európa-konferencialiga selejtezőjében érdekelt azeri Neftci Baku. 

 

Tamás Márk tavaly szeptemberben a lengyel Slask Wroclawból igazolt a Sepsibe, amelyben 23 tétmérkőzésen egy-egy gólt és gólpasszt jegyzett, mindemellett a Román Kupát és a Román Szuperkupát is megnyerte a csapattal. A Transfermarkt jelenleg 550 ezer euróra becsüli a piaci értékét. A Nemzeti Sport úgy tudja, hogy az a Neftci Baku szerződtetheti, amely az Európa-konferencialiga második selejtezőkörében a bosnyák Zeljeznicarral vagy a fehérorosz Dinamo Minszkkel találkozik (a két csapat első meccse 2–2-es döntetlennel zárult Szarajevóban).

A 29 éves védőhöz kapcsolódó hír, hogy bekerült az első forduló csapatába a román első osztályú labdarúgó-bajnokságban. A liga honlapjának értékelése szerint a Rapid elleni bajnoki mérkőzésen magabiztos teljesítményt nyújtott a védelem közepén, és a mezőny legjobbjai közé tartozott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik