Légiósok: Gazdagék kikaptak, Sallóiék döntetlent játszottak – VIDEÓ

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2023.07.09. 07:31
null
Sallói Dániel csapata a 98. percben bukta el a győzelmet (Fotó: Getty Images)
Az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) magyar idő szerinti vasárnap hajnali játéknapján a Gazdag Dániellel felálló Philadelphia Union 3–1-re kikapott a Los Angeles Galaxytól. Sallói Dániel 66 percet játszott a Sporting Kansas City Houston Dynamo elleni négygólos döntetlenje során. Mindeközben a másodosztályban (USL Championship) érdekelt El Paso Locomotive Pávkovics Bencével a soraiban gól nélküli döntetlent játszott a Monterey Bay otthonában.

Gazdag Dániel végig a pályán volt, ahogy csapata, a Philadelphia Union 3–1-re kikapott a Los Angeles Galaxytól. A Philadelphia ugyan az első hazai gól után még egyenlített, a második félidőben érkező további két gólra azonban már nem tudott válaszolni. A Galaxy utolsó gólját a Barcelonából ismert Riqui Puig szerezte, Gazdag Dániel a 89. percben sárga lapot kapott.

Sallói Dániel kezdőként lépett pályára a Sporting Kansas Cityben a Houston Dynamo vendégeként. A Kansas Alan Pulido góljával szerzett vezetést, amire Ibrahim Aliyu válaszolt. Pulido révén a Sporting ismét vezetést szerzett, majd rá négy percre Sallóit lecserélték. A Kansas City nem tudta megőrizni az előnyét, ugyanis Iván Franco a hosszabbítás nyolcadik percében egyenlített., így 2–2 lett a mérkőzés végeredménye.

 

Mindeközben a másodosztályban a Pávkovics Bencével felálló El Paso gól nélküli döntetlent játszott a Monterey Bay otthonában. A korábban a Debrecenben futballozó Pávkovics végigjátszotta a mérkőzést, a 88. percben sárga lapot kapott.

MLS,ALAPSZAKASZ
Los Angeles Galaxy–Philadelphia Union 3–1
Philadelphia:Gazdag Dániel végigjátszotta a mérkőzést, a 89. percben sárga lapot kapott.
Houston Dynamo–Sporting Kansas City 2–2
Kansas:Sallói Dániel a kezdőcsapatban lépett pályára, a 66. percben lecserélték.

USL CHAMPIONSHIP, ALAPSZAKASZ
Monterey Bay–El Paso 0–0
El Paso: Pávkovics Bence végigjátszotta a mérkőzést, a 88. percben sárga lapot kapott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik