Légiósok: megnyílt az út Kerkez Milosnak a Benficába?

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.05.15. 09:21
null
Megnyílt az út Kerkez Milos előtt a Benficába? (Fotó: Getty Images)
Megnyílhat az út Kerkez Milos számára a Benficába, miután német sajtóértesülések szerint a portugál csapat bal oldali védője, Alejandro Grimaldo iránt a Bayer Leverkusen élénken érdeklődik. A sajtóhírek megjelenése után nem sokkal a gyógyszergyáriak hivatalosan is bejelentették a spanyol balhátvéd megszerzését, s mint korábban megírtuk, a Benfica a holland AZ magyar válogatott védőjével pótolná Grimaldót.

A Bild.de szerint a 27 éves Grimaldóval – akinek hamarosan lejár a szerződése aktuális klubjával – erősítené meg keretét a Xabi Alonso által irányított Bayer Leverkusen, s a lap úgy tudja, hogy 2027 nyaráig szóló szerződést írhat alá a gyógyszergyáriakkal.

A Bild beszámolt arról is, hogy a Leverkusen a védelem mindkét szélére új játékost szeretne, hiszen néhány hete jelentette be a 20 éves brazil jobbhátvéd, Arthur szerződtetését.

Grimaldo a 22 éves Mitchell Bakkerrel harcolhat meg a helyéért, ám a 2025-ig érvényes szerződéssel rendelkező hollandot eladná a Bayer, ahogy honfitársától, Daley Sinkgraventől is megválna, ellenben az Arsenaltól visszahozná Németországba a svájci válogatott Granit Xhakát a klub.

Grimaldo Benficából való távozása pedig megnyithatja az utat Kerkez Milos előtt, akinek édesapja még Lisszabonban is járt.

A sajtóhírek megjelenése után nem sokkal a Bayer Leverkusen hivatalos felületein is beszámolt róla, hogy Grimaldo a csapatnál folytatja pályafutását, s 2027-ig írt alá.

 


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik