Légiósok: Szoboszlai az osztrák tévének gyakorlatilag megerősítette – télen távozik

B. A. B., K. Zs.B. A. B., K. Zs.
Vágólapra másolva!
2020.12.13. 20:24
null
Szoboszlai Dominik válogatott mezben (Fotó: Török Attila)
Szoboszlai Dominik vasárnap, a Salzburg győztes bajnoki mérkőzése után röviden nyilatkozott Fabrizio Romano olasz átigazolási gurunak – a téma természetesen a magyar labdarúgó körül keringő átigazolási pletykák tömege. A Sky riporterének adott válaszát már úgy tálalja az osztrák média, hogy a magyar játékos megerősítette: a télen klubot vált.

 

„Sok pletyka kering különböző klubokról, a legújabb az RB Leipzigről, de még van időm átgondolni a jövőmet. Olyan döntést hozok majd, amelyik számomra a legjobb. Ám előtte még fontos meccsek várnak rám Salzburgban” – idézi Szoboszlai Dominiket az olasz átigazolási szakértő a Twitteren.


Az idén még két mérkőzés vár a Salzburgra: szerdán a Rapid elleni kupacsata, majd vasárnap a Wolfsberger AC elleni bajnoki. A Sky riportere ennek fényében így tette fel kérdését Szoboszlainak: ez lesz az utolsó két meccse a Salzburg színeiben?

„Igen, így van” – válaszolta a magyar játékos, először erősítve meg, hogy a télen klubot vált. A kérdés tehát csak az, hol folytatja.

A napokban megírtuk: a Sky Sport úgy tudja, hogy a Leipzig és a Salzburg még karácsony előtt szeretné bejelenteni Szoboszlai klubváltását.

A magyar labdarúgót – akinek kivásárlási ára 25 millió euró – a közelmúltban számos topklubbal szóba hozták: az Arsenal, a Tottenham, a Real Madrid, az AC Milan és a Bayern München érdeklődéséről is lehetett hallani.

Mint beszámoltunk róla, vasárnap a Salzburg – Szoboszlai egy gólpasszának is köszönhetően – 3–1-re nyert a LASK ellen, és átvette tőle az osztrák bajnoki tabella első helyét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik