Légiósok: Láttam, hogy nem rám építenek a Sampnál - Laczkó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.30. 21:26
Mint korábban beszámoltunk róla, Laczkó Zsolt a korábban a Feczesin Róbertet is megszerző olasz másodosztályú Padovában folytatja pályafutást. A válogatott védő érezte, hogy nem lenne helye a Sampdoriában, és bár barátokat hagy Genoában, a folyamatos játék miatt a váltás mellett döntött.

„Egy évvel ezelőtt az utolsó pillanatban dőlt csak el a sorsom, már a válogatottal készültem, amikor megtudtam: a Vicenzában folytatom. Most nyugisabb volt a helyzet... Komolyra fordítva: örülök, hogy megoldódott az ügyem! A nyarat a Sampdoriával dolgoztam végig, úgy edzettem, úgy készültem, hogy amennyiben lesz esélyem bekerülni a csapatba, boldogan maradok. De nagyon sokan voltunk, láttam, hogy nem rám épül majd a védelem. Én pedig játszani akarok! Volt több ajánlatom is, más országokból is kerestek, de a padovai lehetőség tűnt a legjobbnak. A Padova olyan klub, amelynek célja van, és hisz bennem" – mondta a klubváltással kapcsolatban Laczkó Zsolt. Laczkó Zsolt.

„Barátokat hagytam Genovában, ugyanakkor örülök, hogy Feczével egy csapatban futballozhatok a jövőben. Biztos, hogy nagy segítségére leszünk egymásnak. Most csatlakoztam a kerethez, a szakmai stáb szeretné, ha már szombaton számíthatna rám, ezért dolgoznak a játékengedélyem megszerzésén. Elsősorban a védelemben számolna velem a Padova, de van, hogy öt középpályással futballozik a gárda, és akkor elképzelhető, hogy a szélen lépek majd pályára. Amúgy nekem mindegy, hol vet be az edző, a lényeg csak az, hogy folyamatosan játékban legyek, mert akkor hiszem, hogy segítségére leszek a válogatottnak" – tette hozzá a válogatott védő.

„Olaszországból és más bajnokságokból is voltak érdeklődők, de a Padova minden szempontból megfelel Laczkó Zsoltnak. Ismerik őt, tudják, hogy valóban erősítést jelent a megszerzése. A szakvezetés biztos benne, hogy a rájátszást érő helyek egyikéért folytatott harcban a magyar futballistának is kulcsszerep jut. Örülök, hogy két magyar játékos is egy erős, komoly célokért küzdő Serie B-s csapatba került – ahol nem csak kiegészítő embernek igazolták őket!" – kommentált Filipovics Vladan, Laczkó ügynöke.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik