Omonia: megszorítások miatt lehet kérdéses Leandro jövője

Vágólapra másolva!
2012.12.17. 10:25
A ciprusi 24sports információi szerint az anyagi nehézségekkel küszködő Omonia Nicosia labdarúgócsapata drasztikusan csökkenti költségvetését és a játékosok fizetéseit, épp ezért kérdéses, hogy mi lesz a nyáron lejáró szerződésű futballisták – így a korábbi magyar válogatott Leandro – sorsa.

A Nemzeti Sport Online Görögországból származó információi szerint a szakmai stáb szeretné megtartani a csapatkapitány Leandrót, ugyanakkor az anyagi nehézségek miatt a klub piacra dobhatja vagy a szezon végén elengedheti lejáró szerződésű játékosait. A 24sports úgy tudja, Leandro jelenleg az Omonia legkeresettebb játékosai között van, de fizetése nem tartozik a legmagasabbak közé – 170000 eurót említ a lap –, így elképzelhető, hogy marad. A kérdés az, hogy Leandro elfogad-e egy változatlan szerződést vagy egy minimálisan csökkentett fizetést maradása érdekében.

A klub egyik lejáró szerződésű játékosának sem kínál valószínűleg az eddiginél jobb feltételekkel szerződést, így kérdéses Juval Szpungin, Fred, Bruno Aguiar és Rasheed Alabi sorsa is. Az Omonia jelenleg évi 4.5 millió eurót költ játékosfizetésekre, a szakosztály teljes kiadásai 7 millió euróra rúgnak – a 2013–14-es szezonra ezt a klub 4 millióra szándékozik csökkenteni, hogy visszafizesse adósságait a megtakarított pénzből.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik