NB III: Pintér győztes mini örökrangadón debütált a Fradiban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.06. 13:49
A Ferencváros második csapata nyerte meg az MTK elleni „mini örökrangadót” a labdarúgó NB III Nyugati csoportjában, ezzel az élre állt Lipcsei Péter csapata. Az újonnan igazolt Tommaso Rocchit és társait is bevető Tatabánya súlyos, 4–0-s vereséget szenvedett hazai pályán a Puskás Akadémia második csapatától.

NYUGATI CSOPORT NYUGATI CSOPORT

A Fradiban a kezdőben kapott helyet a közelmúltban igazolt Pintér Ádám, de rajta kívül is többen (Haris Attila, Haraszti Zsolt, Csilus Ádám, Popov Patrik) „játszottak vissza” az első csapatból. A találkozó mind a két gólját Haraszti szerezte tizenegyesből.

A Videoton II Pölöskei Zsolt, Paudits Patrik, Alhassane Soumah és Dobsa Gergő góljaival 4–2-re nyert Balatonfüreden, így tartja a lépést a Fradi II-vel.

Nemcsak Tommaso Rocchi, hanem további új szerzemények is bemutatkoztak a felújított Grosics Gyula Stadionba visszatérő Tatabányában: a két argentin, Sergio Aguero és Emanuel Martínez, a spanyol Cristian Portilla és Ignacio Heras Anglada, a Győrben is megforduló szerb Lazar Sztanisics, valamint Vincze Viktor és Csemer Gyula is.

Hiába azonban minden, a Puskás Akadémia II már az első félidőben kétgólos előnyt szerzett, és a mesterhármast elérő Péter Bence, továbbá Damásdi Alex góljával kiütötte a nemrégiben olasz kézbe kerülő tatabányai csapatot, amely hat meccsén egy pontot gyűjtve az utolsó előtti helyen áll a Nyugati csoportban.

KELETI CSOPORT

A Nyíregyháza és a Kazincbarcika után a Cigánd is megőrizte százszázalékos mérlegét, miután Gheorghe Popescu (2), Kis Szabolcs és Roszel Róbert góljával simán legyőzte az egyelőre pont nélkül a csoport utolsó helyén kullogó DVTK II-t.

A DVSC-DEAC Bereczki Dániel és Sós Bence találatával legyőzte a Felsőtárkányt, míg a Jászberényben pályára lépő Újpest II Paulik Ádám találatának köszönhette, hogy elkönyvelte első győzelmét.

KÖZÉPCSOPORT

Komlón jól sikerült a Bányásznap: az újonc folytatta remek szereplését, Vágner Attila és az egy hete mesternégyest elérő Bata Csongor góljával 2–0-ra legyőzte a Paks II-t.

A Bp. Honvéd-MFA győztes gólját Vernes Richárd a 88. percben szerezte, a Budafok-Újbuda Kovács Dávid duplájával győzte le a Monort. Három ponttal gyarapodott a Szentlőrinc és a Gyula is.

LABDARÚGÓ NB III, 6. FORDULÓ
Vasárnapi mérkőzések

NYUGATI CSOPORT
MTK II–FTC II 0–2 (0–1)
MTK II: Demjén – Sági, Tóth F., Talabér, Deutsch B. (Széles, 37.) – Pintér A., Katona M. (Csicsek, 81.) – Schrammel (Takács K., 60.), Vogyicska, Szatmári I. – Hujber
FTC II: Rácz G. – Kárász (Farkas A., 46.), Szpirulisz, Gyurácz, Silye – Pintér Á. (Hodgyai, 46.), Szántó – Haris, Haraszti Zs., Csilus Á. – Popov (Adamcsek, 89.)
Gólszerző: Haraszti Zs. (40., 86. – mindkettőt 11-esből)
Forrás: fradi.hu

Balatonfüred–Videoton II 2–4
Tatabánya–Puskás Akadémia II 0–4

TABELLA ITT!

KELETI CSOPORT
DVSC-DEAC–Felsőtárkány 2–0
Jászberény–Újpest II 0–1
DVTK II–Cigánd 0–4

TABELLA ITT!

KÖZÉPCSOPORT
Bp. Honvéd-MFA–ESMTK 2–1
Szentlőrinc–Békéscsaba II 2–1
Gyulai Termál–Szekszárdi UFC 2–0
Komlói Bányász–Paks II 2–0
Budafoki MTE-Újbuda–Monor 2–0

TABELLA ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik