NB III: már nem a Fradi korábbi bajnoka az edző

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.19. 15:54
Már nem Igor Nicsenko a labdarúgó NB III Keleti csoportjában szereplő Jászberény vezetőedzője – tudtuk meg a klub elnökétől.

Gottdiener Lajos a Nemzeti Sport Online érdeklődésére a várt eredmények elmaradásával indokolta a közös megegyezéssel hétfőn végrehajtott szerződésbontást. Átmenetileg az ificsapat edzője, Besenyi Gábor irányítja az együttest, amely legutóbb 3–0-ra kikapott Putnokon.

„Gőzerővel dolgozunk a végleges megoldáson, elképzelhető, hogy még az idény vége előtt kinevezzük az új vezetőedzőt, de az is lehet, hogy erre csak nyáron kerül majd sor” – mondta Gottdiener Lajos.

A Keleti csoport kilencedik helyén álló jászberényiek néhány hete legyőzték az éllovas Nyíregyházát, de a tíz tavaszi bajnokin elkönyvelt három győzelemnél többre számított a vezetőség.

Érdekesség, hogy a csapat házi góllövőlistáját kilenc góllal, holtversenyben ifjabb Igor Nicsenko, a leváltott vezetőedző fia vezeti.

Idősebb Nicsenko a Ferencvárossal (1996) és a Dunaferr-rel (2000) magyar bajnok volt, 1996 tavaszán az NB I gólkirályává koronázták, tavaly nyáron kapott jászberényi vezetőedzői megbízása előtt a Győri ETO edzői stábjában dolgozott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik