R.Z. 2022.06.22 15:02 Frissítve: 2022.06.22 18:32

NB II: újpesti tinédzserrel erősített a Budafoki MTE

Az Újpest tartalékcsapatának 18 éves jobbhátvédje, Bíró Márk a Budafok harmadik nyári igazolása – számolt be róla a klub honlapja.

Bíró Márk immáron új állomáshelyén (Fotó: budafokimte.hu)

Horváth Olivér és Tischler Patrik után Bíró Márk lett a Budafok harmadik nyári szerzeménye. A 18 éves jobbhátvéd az Ikarus BSE, a Goldball, a Vasas Akadémia és az MTK utánpótlás csapataiban is megfordult mielőtt 2020-ban az Újpest játékosa lett. Bíró kizárólag a lila-fehérek NB III-as és utánpótlás csapataiban lépett pályára.

„Az első napok tapasztalatai rendkívül pozitívak, túl vagyok már néhány edzésen is, hajtós tréningek voltak, de élveztem őket. – kezdte új csapata honlapjának adott nyilatkozatát a fiatal hátvéd. Örülök, hogy Budafokra kerültem, várom a bajnoki rajtot és a közös harcot a csapattal. Bízom benne, hogy eredményesek leszünk és sikeres szezon vár ránk!” 

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAFOKNÁL
Érkezők: Bíró Márk (Újpest II), Horváth Olivér (III. Kerületi TVE), Mervó Bence (Szentlőrinc – kölcsönből vissza), Tischler Patrik (DVSC)

Távozók: Bese Balázs (MTK – kölcsönből vissza), Csonka András (FTC – kölcsönből vissza), Horváth András (Bp. Honvéd – kölcsönből vissza), Kotula Máté (Mezőkövesd – kölcsönből vissza)Kulcsár Kornél (?), László Dávid (Bp. Honvéd – kölcsönből vissza), Micsinai Miklós (?), Nándori Botond (PAFC – kölcsönből vissza), Oroszi István (FTC II – kölcsönből vissza), Szabó Levente (MOL Fehérvár FC – kölcsönből vissza), Szalai Dániel (?), Zuigeber Ákos (MTK – kölcsönből vissza) 

2022.05.28 08:45:57

Labdarúgó NB II CSILLAG PÉTER, SZABÓKY ZSOLT

Hátsó füves futballmentő túra: kilenc év után támadt fel Makkoshotyka, Pisont István a helyi cigány közösségnek is üzent.

2022.05.21 06:45:31

Labdarúgó NB II GAJDÁCS PÁL

Lukács Raymond találata döntött, a lila-fehérek maradtak benn a másodosztályban.

2022.05.21 06:45:31

Labdarúgó NB II GELEI JÓZSEF

Az első negyedórában szerzett gól győzelmet eredményezett a Fejér megyei együttes számára.

2022.05.21 06:45:31

Labdarúgó NB II VÖRÖS SÁNDOR

A Pest megyeiek tíz év után búcsúztak a másodosztálytól, míg a Balaton-partiak másodszor lettek ötödikek a húszcsapatos ligában.