F. B. 2022.06.21 16:48 Frissítve: 2022.06.21 17:00

NB II: Tischler Patrik a Budafokhoz szerződött!

A labdarúgó NB II-ben szereplő Budafoki MTE szerződtette a 30 esztendős támadót, Tischler Patrikot – számolt be róla a klub honlapja.

Tischler Patrik Budafokon folytatja (Fotó: budafokimte.hu)

 

A júliusban a 31. életévét betöltő csatár tizenhárom évvel ezelőtt az MTK-ban mutatkozott be az élvonalban, és gólt is szerzett a REAC elleni, 4–0-ra megnyert bajnokin. Pályafutása során az MTK után aztán a Puskás Akadémiában, a Videotonban, Újpesten, a Budapest Honvédban, Kisvárdán és legutóbb Debrecenben futballozott. A hajdúságiaknál két idényt töltött el, egyet az NB II-ben, egyet az NB I-ben, de nem tudott alapemberré válni – sőt, az előző idényben, az élvonalban csak három gólig jutott –, és szerződése lejártával távozott.

Tischler Patrik korábban szerepelt az U19-es és az U21-es válogatottban is.

„Eléggé felgyorsultak az események, tegnap egyeztem meg a csapattal, a ma délelőtti edzésen pedig már részt is vettem – ecsetelte a budafoki klubhonlapon a csatár. – Nagyon jók az első benyomásaim, a csapattársak és a stáb is abszolút pozitívan fogadott, örülök, hogy Budafokra kerültem. Remélem, hogy az előttünk álló hetekben, főleg az edzőtáborokban még inkább összecsiszolódunk majd, az a célom, hogy jó játékkal és gólokkal segítsem a BMTE-t a következő idényben. Minél több és minél nagyobb sikereket szeretnék megélni a klubbal."

Tischler Patrik a Nemzeti Sportnak másfél héttel ezelőtt arról beszélt, hogy abban bízik, újabb NB I-es meccsek és gólok várnak rá. A DVSC színeiben az utolsó fordulóban, az MTK Budapest otthonában 3–0-ra elvesztett bajnoki volt a 248. NB I-es meccse (az élvonalban 62 gól szerepel a neve mellett), így a budafoki szerződés miatt a 249. élvonalbeli találkozóra egyelőre várnia kell.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAFOKNÁL
Érkezők: Horváth Olivér (III. Kerületi TVE), Mervó Bence (Szentlőrinc – kölcsönből vissza), Tischler Patrik (DVSC)
Távozók: Bese Balázs (MTK – kölcsönből vissza), Csonka András (FTC – kölcsönből vissza), Horváth András (Bp. Honvéd – kölcsönből vissza), Kotula Máté (Mezőkövesd – kölcsönből vissza)Kulcsár Kornél (?), László Dávid (Bp. Honvéd – kölcsönből vissza), Micsinai Miklós (?), Nándori Botond (PAFC – kölcsönből vissza), Oroszi István (FTC II – kölcsönből vissza), Szabó Levente (MOL Fehérvár FC – kölcsönből vissza), Szalai Dániel (?), Zuigéber Ákos (MTK – kölcsönből vissza)

2022.09.12 12:47:14

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A DVTK Könyves Norbert duplájával és Biben Barnabás öngóljával 3–0-ra legyőzte az MTK-t.

2022.09.09 23:43:12

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A Balaton-partiak otthon ismét nem találtak legyőzőre, de nyerni sem tudtak.

2022.09.09 22:51:38

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Nem tudta megtörni nyeretlenségi sorozatát a Hali, ponttal távozott az Ajka.

2022.09.09 23:06:33

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A pécsiek továbbra is veretlenek, Rába-parti sikerük már a negyedik győzelmük a bajnokságban.

2022.09.09 23:06:33

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Vereséggel mutatkozott be a Kozármisleny új vezetőedzője, Szekeres Zoltán.