NB II: Tischler Patrik a Budafokhoz szerződött!

Vágólapra másolva!
2022.06.21. 16:48
null
Tischler Patrik Budafokon folytatja (Fotó: budafokimte.hu)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Budafoki MTE szerződtette a 30 esztendős támadót, Tischler Patrikot – számolt be róla a klub honlapja.

 

A júliusban a 31. életévét betöltő csatár tizenhárom évvel ezelőtt az MTK-ban mutatkozott be az élvonalban, és gólt is szerzett a REAC elleni, 4–0-ra megnyert bajnokin. Pályafutása során az MTK után aztán a Puskás Akadémiában, a Videotonban, Újpesten, a Budapest Honvédban, Kisvárdán és legutóbb Debrecenben futballozott. A hajdúságiaknál két idényt töltött el, egyet az NB II-ben, egyet az NB I-ben, de nem tudott alapemberré válni – sőt, az előző idényben, az élvonalban csak három gólig jutott –, és szerződése lejártával távozott.

Tischler Patrik korábban szerepelt az U19-es és az U21-es válogatottban is.

„Eléggé felgyorsultak az események, tegnap egyeztem meg a csapattal, a ma délelőtti edzésen pedig már részt is vettem – ecsetelte a budafoki klubhonlapon a csatár. – Nagyon jók az első benyomásaim, a csapattársak és a stáb is abszolút pozitívan fogadott, örülök, hogy Budafokra kerültem. Remélem, hogy az előttünk álló hetekben, főleg az edzőtáborokban még inkább összecsiszolódunk majd, az a célom, hogy jó játékkal és gólokkal segítsem a BMTE-t a következő idényben. Minél több és minél nagyobb sikereket szeretnék megélni a klubbal."

Tischler Patrik a Nemzeti Sportnak másfél héttel ezelőtt arról beszélt, hogy abban bízik, újabb NB I-es meccsek és gólok várnak rá. A DVSC színeiben az utolsó fordulóban, az MTK Budapest otthonában 3–0-ra elvesztett bajnoki volt a 248. NB I-es meccse (az élvonalban 62 gól szerepel a neve mellett), így a budafoki szerződés miatt a 249. élvonalbeli találkozóra egyelőre várnia kell.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAFOKNÁL
Érkezők: Horváth Olivér (III. Kerületi TVE), Mervó Bence (Szentlőrinc – kölcsönből vissza), Tischler Patrik (DVSC)
Távozók:Bese Balázs(MTK – kölcsönből vissza),Csonka András(FTC – kölcsönből vissza),Horváth András(Bp. Honvéd – kölcsönből vissza),Kotula Máté(Mezőkövesd – kölcsönből vissza),Kulcsár Kornél(?),László Dávid(Bp. Honvéd – kölcsönből vissza),Micsinai Miklós(?),Nándori Botond(PAFC – kölcsönből vissza),Oroszi István(FTC II – kölcsönből vissza),Szabó Levente(MOL Fehérvár FC – kölcsönből vissza),Szalai Dániel(?), Zuigéber Ákos(MTK – kölcsönből vissza)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik