Négy gólt hintett a Haladás a Csákvárnak

PUM ANDRÁSPUM ANDRÁS
Vágólapra másolva!
2021.11.07. 16:50
A labdarúgó NB II 15. fordulójában a helyzeteit remekül kihasználó Szombathelyi Haladás 4–1-re megverte a Csákvárt.


Tóth Milán és Csilus Tamás is betalált a Csákvár ellen (Fotó: Unger Tamás/Vas Népe)
Tóth Milán és Csilus Tamás is betalált a Csákvár ellen (Fotó: Unger Tamás/Vas Népe)

 

LABDARÚGÓ NB II
15. FORDULÓ

SZOMBATHELYI HALADÁS–AQVITAL FC CSÁKVÁR 4–1 (30)
Szombathely,
Haladás Sportkomplexum, 1517 néző.Vezette:Szőts Gergely (Bertalan Dávid, Bede Tamás)
Haladás: RózsaKállai K.,Mocsi, Németh Milán, Bosnjak– Csilus T. (Hegedűs M., 89.), Kiss B. (Romic, 89.), Holdampf, Doktorics (Debreceni, 79.)– Tóth Milán (Monori, 67.), Horváth R.(Szijjártó, 67.). Vezetőedző: Németh Szabolcs
Csákvár: ZeliziMajor, Vaskó, Dulló, Bencze–Mészáros D., Kártik, Magyar (Molnár R., 65.), Kalmár–Torvund (Ominger, 78.), Takács T. Vezetőedző: Mónos Tamás
Gólszerző: Tóth Milán (4.), Csilus T. (24., 86.), Horváth R. (33.), ill. Kártik (47.)
MESTERMÉRLEG
Németh Szabolcs
: – Egész héten arra készültünk, hogy a Diósgyőrben elszenvedett vereséget minél előbb feledtetni tudjuk. Megérdemelten nyertünk, és szép gólokat szereztünk.
Mónos Tamás: – Fájó ez a vereség. Csapatom nem játszott rosszul, de egyéni hibákból kapott gólok miatt veszítettünk. A második félidőben sikerült gólt szereznünk, ebben az időszakban volt tartása a csapatnak.

ÖSSZEFOGLALÓ

A szombathelyiek nagy lendülettel kezdték a mérkőzést, és az első veszélyes támadásukból gólt is szereztek. A folytatásban kiegyenlítetté vált a játék, de kapura a hazaiak voltak veszélyesebbek. A félidő derekán már két góllal vezettek a vasiak, majd Horváth Rajmund látványos kapásgóljával eldőlni látszott a meccs (30).

A szünet után viszont a vendégek gyorsan szépítettek, vérszemet kaptak, valamelyest visszajöttek a meccsbe. Ám a szombathelyiek nem zavarodtak meg a kapott találattól, szépen adogattak, és igyekeztek megszerezni a mindent eldöntő negyedik találatot. A remekül játszó Csilus révén sikerült is, így a Haladás fölényes, megérdemelt győzelmet aratott. 4–1

Major Gergő és Doktorics Áron párharca
Major Gergő és Doktorics Áron párharca

 

PERCRŐL PERCRE

Vége a mérkőzésnek, köszönjük olvasóink megtisztelő figyelmét.

Két perc a hosszabbítás.

89. perc: Kettős csere a Haliban, Csilus helyett Hegedűs, Kiss helyett Romic.

86. perc: GÓÓÓÓL! Eldőlt a meccs. Szijjártó bal oldali beadását Csilus lekezelte, majd 11 méterről a jobb sarokba lőtt (41).

85. perc: Kártik került helyzetbe a jobb oldalon, de nyolc méterről a bal sarok mellé lőtt.

79. perc: Most pedig szombathelyi csere, Doktorics le, Debreceni be.

78. perc: Csákvári csere, Torvund helyett Ominger állt be.

1517 a hivatalos nézőszám.

70. perc: Németh Milán kapott sárga lapot.

67. perc: Kettős csere a Haladásban, Tóth Milán helyett Monori Norbert érkezett. Horváth Rajmund helyett pedig Szijjártó Ármin állt be.

65. perc: Vendégcsere, Magyar helyett Molnár állt be.

64. perc: Horváth Rajmund próbálta meg 17 méterrőll átemelni Zelizi, de a kapus lehúzta a labdát.

A szépítő találat óta a vendégek amolyan minden mindegy alapon támadnak - amivel persze a hazaiaknak nagyobb terük nyílik az ellentámadások során.

Kiss Bence nagyot harcolt
Kiss Bence nagyot harcolt

47. perc: GÓÓÓL! Bal oldali szabadrúgás után a jobbról visszafejelt labdát Rózsa még kitolta a léc alól, ám a jobb kapufánál álló Kártik háromlépésről a hálóba lőtt (31).

Megkezdődött a mésodik félidő.

Vége az első félidőnek.

45. perc: Csilus 25 méteres lövését védte Zelizi.

38. perc: Kállai Kevin kapott sárga lapot.

33. perc: GÓÓÓÓL!Németh Milán indította a bal oldalon Tóth Milánt, aki az alapvonalnál egy csel után a hosszúra ívelt, az érkező Horváth Rajmund hat méterről, kapásból a bal sarokba helyezett (30).

31. perc: Csilus kapott sárga lapot.

Csilus Tamás gólöröme
Csilus Tamás gólöröme

24. perc: GÓÓÓÓL! Horváth Rajmund cselezte át magát szépen a jobb oldalon, középre adott labdája Csilus elé került, a középpályás 11 méteres bombáját még bravúrral védte Zelizi, a kipattanót azonban Csilus nyolc méterről, jobbról a kapu közepébe vágta (20).

Már a félidő fele is elment, nagy az iram, nagy a küzdelem, de helyzeteket egyik csapatnak sem sikerült kialakítania az utóbbi percekben.

18. perc: Újabb sárga lap, Kalmár kapta.

Negyedóra telt el a meccsből, a vendégek kijöttek a szorításból, de a hazaiak játéka a veszélyesebb.

A mérkőzésre a szombathelyi klub ezúttal is vendégül látta a Katasztrófavédelem, a Vas Megyei Kormányhivatal, a Weöres Sándor Színház, a Szombathelyi Mentőállomás és a Markusovszky Kórház dolgozóit.

8. perc: Dullló rántotta le Tóth Milánt, sárga lap.

4. perc: GÓÓÓÓL! Horváth Rajmund szerzett labdát a bal oldali tizenhatosnál, Tóth Milánhoz passzolt, aki egy csel után 16 méterről kilőtte a bal sarkot (10)

1. perc: Megkezdődött a mérkőzés, a Haladás kezdte a játékot.

Köszöntjük kedves olvasóinkat, hamarosan kezdődik a mérkőzés. Meglátjuk, mire megy a hazai pályán kiválóan szereplő Haladás az előző körben a Tiszakécskétől vereséget szenvedő Csákvár ellen.

- A Csákvár helyezése csalóka, több van a csapatban, mint amit eddig produkált – mondta Németh Szabolcs, a Haladás vezetőedzője a klub hivatalos honlapján. – Tudása alapján egy igazi, stabil középcsapat. Gyors, lendületes játékosai vannak, egy-két rutinos, sok csatát megélt futballistával kiegészítve. A gólerős Takács Tamásra például mindenképpen nagyon oda kell figyelnünk. A tavalyi szezonban a Csákvár oda-vissza legyőzte a Haladást, szóval egyáltalán nem számítok könnyű mérkőzésre. És azt is remélem, hogy ezúttal fordul a kocka. Ami minket illet, ugyan kikaptunk Diósgyőrben, de mivel a vereség a játék része, ezt el kell fogadnunk. Most már arra koncentrálunk, hogy hazai pályán javítsunk

A vasiaknál sérülés és eltiltás miatt Délczeg Gergely, Devecseri Szilárd, Tóth Máté és Szekér Ádám hiányzik. A vendégeknél Auerbach Martin, László Noel, Baracskai Roland és Baranyai Ádám nem játszhat sérülés miatt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik