NB II: Sényőre viszi hazai meccsei többségét a Nyíregyháza

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2022.06.21. 15:44
null
Pantovics Nikola három év után hagyta el a Békéscsabát, Nyíregyházán folytatja (Fotó: Földi Imre)
Pantovics Nikola személyében támadót szerződtetett a labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus, emellett az is eldőlt, hogy a stadionja építése miatt a csapat a következő idényben a hazai mérkőzéseit főképpen Sényőn vívja, de Balmazújvárostól sem köszön el teljesen, hiszen a fokozott biztonsági igényű meccseket ott játssza – számolt be róla a klub honlapja.


Megkezdte a felkészülést az NB II következő idényére a Nyíregyháza Spartacus. Az örökösföldi edzésről még hiányoztak a saját nevelésű fiatalok, volt viszont több ifjú próbajátékos, akik a következő napokat Nyíregyházán töltik.

Topolyáról, Csíkszeredáról, Aradról is érkeztek tehetségek hozzánk, de vannak olyan fiatalok, akik itt nevelkedtek, és most visszatértek. Meglátjuk a következő napokban, hogy mire képesek, ha jobbak, mint a mi fiataljaink, akkor szerződést kaphatnak” – mondta a klubhonlapon Feczkó Tamás vezetőedző.

Az viszont már biztosan eldőlt, hogy Adamcsek Máté és Szerető Krisztofer után a Nyíregyháza Spartacust erősíti a nyártól Pantovics Nikola is. A 28 éves, támadóként és támadó középpályásként is bevethető labdarúgó Békéscsabáról érkezik, az elmúlt három idényt az Előrénél töltötte, ezalatt összesen 13 gólt szerzett az NB II-ben.

Kósa Árpád ügyvezető azt is bejelentette, hogy Papucsek Barnával szerződést hosszabbított a klub.

Emellett biztossá vált, hogy a következő idényben a hazai mérkőzéseket albérletben, Sényőn vívja a gárda, de Balmazújvárostól sem köszön el teljesen a klub, a fokozott biztonsági igényű meccseket ott játssza a Szpari.

A sényőieknek nagyon köszönjük, hogy befogadnak minket, mindenben partnerek voltak, és igyekeztek segíteni nekünk – mondta a klubhonlapon Kósa Árpád. – Néhány dolgon kell változtatni, hogy megfeleljünk az NB II-es követelményeknek, de a szövetség engedélyezte, hogy itt játszhassunk. Fedett lelátó van, székeket szerelünk még be, igazi katlant szeretnénk kialakítani. Ez nemcsak a hangulat miatt lehet jó, hanem pluszpontokat is jelenthet nekünk. Amíg nem épül meg az új stadionunk, Sényő lehet a megyei otthonunk.”

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A NYÍREGYHÁZA SPARTACUSNÁL
Érkezők: Adamcsek Máté (PMFC), Kalocsai László (Sényő – kölcsönből vissza), Kovács Norbert, Motkó Benjamin (mindkettő Tállya – kölcsönből vissza), Oláh Benjámin (Nyíregyháza Spartacus II), Pantovics Nikola (szerb-magyar, Békéscsaba),Szerető Krisztofer (FTC, legutóbb Soroksár), Nikola Vasziljevics (szerb-magyar, Tiszaújváros – kölcsönből vissza)
Távozók: Csilus Ádám (?), Debreceni Zalán (Haladás – kölcsönből vissza), Csörgő Raul (?) Kaka Amedome Godwords (ghánai, MTK – kölcsönből vissza), Nemes Milán (?), Zamostny Balázs (?)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik