NB II: két próbajátékos elment, a kapus kellett a DVTK-nak

Vágólapra másolva!
2011.02.21. 14:15
A labdarúgó NB II-ben szereplő Diósgyőr csapata megegyezett Tajti Norberttel, így a kapus ez év június 31-ig a Mezőkövesdtől kölcsönben a DVTK-t erősíti – olvasható a klub hivatalos oldalán, a dvtk.eu-n.

Tajti Norbert már a januári teremtorna debreceni döntőjében bemutatkozott a Diósgyőrben, és a 27 éves kapus pályára lépett szombaton a Tiszalúc elleni edzőmérkőzésen is, vasárnap pedig megszületett az egyezség.

Tajti mellett a piros-fehérek szerződést kötöttek Nagy Tamással is, a védő egy plusz két évre írt alá a miskolciakhoz.

Két másik próbajátékos, Fernandao és Vasas Viktor viszont már biztosan nem öltheti magára a Diósgyőr szerelését, rájuk nem tartott igényt a szakmai stáb.

Hír még a DVTK háza tájáról, hogy a klub saját nevelésű védője, Bihari Gyula másfél évre kölcsönben a Kazincbarcikához került.

A csapat hétfő reggel négynapos összetartásra Bükfürdőre utazott, melynek során szerda este az osztrák alsóbb osztályú SV Oberwarttal is megmérkőzik.

A DVTK BÜKFÜRDŐRE UTAZÓ KERETE

Kapusok: Ivan Rados, Tajti Norbert
Mezőnyjátékosok: Mohamadou Abdouraman, Vicente Arze, Bacsa Patrik, Bogáti Péter, Dobos Attila, Faggyas Milán, Igor Gal, Gohér Gergő, Granát Balázs, Illés Richárd, Kovács Zsolt, Lippai Ákos, George Menougong, Nagy Tamás, Pál Szabolcs, Savo Rakovic, Szabó Péter, Vadász Viktor

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik