NB II: Honvéd, ZTE, Haladás, MTK – négy helyről négy új játékos az ETO-nál

Vágólapra másolva!
2020.01.06. 17:04
null
Négy új játékost mutattak be hétfőn Győrben (Fotó: <a href="https://www.eto.hu/hirek/11886/bemutatjuk-uj-igazolasainkat/" target="_blank">eto.hu</a>)
A tavaszi folytatás előtt négy játékossal erősített az ETO FC Győr másodosztályú labdarúgócsapata. Simon András és Kiss Máté egyaránt két és fél évre, Gaál Bálint másfél évre érkezett, míg Tömösvári Bálint fél évre, kölcsönbe igazolt a zöld-fehérekhez – számolt be róla a klub honlapja.

 

Alaposan belehúzott tehát az NB II 5. helyén álló ETO FC Győr, amely középpályáját és támadósorát erősítette meg.

A 29 éves, 183 cm magas csatár, Simon András ősszel az MTK-ban futballozott, de a szezon után szerződést bontott a klubbal, így most szabadon igazolható labdarúgóként kerül Győrbe.

„Örülök, hogy visszatérhettem az ETO-ba, amely igazán nagy múltú klub, nagy megtiszteltetés újra itt lenni. A célom természetesen az NB I-be való feljutás” – mondta a támadó.

Kiss Máté az ETO-ban nevelkedett, így nem ismeretlen számára a közeg. A 28 éves, 180 cm magas középpályás a ZTE FC-től tért vissza nevelőegyesületéhez.

„Itt kezdtem a pályafutásomat, itt nevelkedtem, nagyon örülök, hogy újra itt lehetek. Célom, hogy elérjük az NB I-et, akár már ebben az idényben” – mondta a középpályás.

A 184 cm magas, 28 éves támadó, Gaál Bálint a Szombathelyi Haladástól érkezett.

„Örülök, hogy itt lehetek, és remélem, hogy hozzá tudok járulni az ETO sikeres szerepléséhez” – jelezte a csatár.

A 179 cm magas, 21 éves szélső támadó, Tömösvári Bálint a Budapest Honvédtól kölcsönszerződéssel érkezett fél évre az ETO-hoz.

„Nagy megtiszteltetés, hogy egy ilyen nagy múltú klub megkeresett. Felvázolták nekem a tervet, és szimpatikus volt, szeretném hozzásegíteni a csapatot az NB I-es feljutáshoz” – fogalmazott Tömösvári.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik