Sportrádió: Az a célom, hogy bekerüljek a válogatottba – Kovács Dániel

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2023.03.31. 17:58
null
Kovács Dániel szerint a Mol Fehérvár kis szerencsével elkaphatja a Ferencvárost (Fotó: Dömötör Csaba)
A labdarúgó NB I-ben érdekelt Mol Fehérvár FC kapusa, Kovács Dániel a Sportrádió Hazafutás című műsorában beszélt személyes céljairól, a piros-fehérek új edzőjéről, Bartosz Grzelakról, valamint csapata Ferencváros elleni hétvégi bajnoki mérkőzéséről.

 

„A következő célom az, hogy a válogatottba bekerüljek, úgy gondolom, évről évre közelebb kerülök ehhez. Persze ha a csapat jobban szerepelne, akkor a kapitány nagyobb eséllyel hívna be Vidi-játékost. (...) Nekünk is vannak azért válogatott játékosaink, és csupa jó híreket hallunk onnan” – mondta válogatott ambícióiról Kovács Dániel.

„Ami nekem nagyon pozitív, az az, hogy a védekezést nagyon kompaktra akarja szervezni, nagyon közel akarja húzni egymáshoz a csapatrészeket, és időszakos letámadást akar csinálni, amikor a szituáció úgy adódik, nem pedig egy ilyen totális presszinget. Szerintem a csapathoz közelebb áll, hogy csak időszakonként támadjunk le” – mondta az új edző, Bartosz Grzelak játékfelfogásáról a 29 esztendős kapus, aki ezután a Ferencváros elleni rangadóról is beszélt.

„Kis dolgokon fog múlni ez a meccs. Az fog nyerni, aki jobban fog védekezni, és aki kevesebb hibát fog elkövetni, de az is fontos lesz, hogy a két támadósor hogyan muzsikál. A Fradi még így is favorit, de óriási különbség nem lesz a két csapat között a meccsen. Kis szerencsével nyerhetünk, de azt gondolom, hogy az iksz körüli eredmény a reálisabb” – nyilatkozta Kovács Dániel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik