PAFC: horvát védekező középpályás érkezett – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.29. 15:29
null
Benedik Miocot egy évre kölcsönvette a Puskás Akadémia (Fotó: pfla.hu)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia a hivatalos honlapján jelentette be, hogy egy évre kölcsönvette Benedik Miocot, a horvát élvonalbeli NK Osijek (Eszék) védekező középpályását.

 

A 23 éves Benedik Mioc az eszéki klubnál nevelkedett, később kölcsönben megfordult a Segesta Sisaknál, az NK Beliscénél és az NK Visnjevacnál is. A horvát védekező középpályás Eszéken kezdte a 2018–2019-es szezont, a horvát élvonalban és az Európa-liga-selejtezőben egyaránt négy mérkőzésen lépett pályára.

„Egy héttel ezelőtt értesültem a Puskás Akadémia érdeklődéséről. Nagyon megörültem a lehetőségnek, és szinte azonnal rábólintottam az ajánlatra. Nem kellett utánanéznem a klubnak, hiszen utánpótláskorú játékosként és a felnőttcsapat tagjaként is többször játszottam felkészülési mérkőzést a Puskás ellen. Az együttes évről évre fejlődik, komoly klubbá vált, remélem, hozzájárulhatok ahhoz, hogy a csapat a jövőben még nagyobbat lépjen előre” – idézi Benedik Miocot a pfla.hu.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PUSKÁS AKADÉMIA FC-NÉL
Érkezők:Bacsana Arabuli(grúz, Balmazújváros),Ezekiel Isoken Henty(nigériai, Videoton – kölcsön után végleg),Kiss Tamás(Haladás),Szolnoki Roland(Videoton),Ján Vlasko(szlovák, Spartak Trnava – Szlovákia)
Kölcsönbe érkezők: Benedik Mioc (horvát, NK Osijek – Horvátország)
Kölcsönből visszatérők: Bokros Szilárd(Csákvár),Csilus Ádám(Nyíregyháza Spartacus)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:Ganbold Ganbayar(mongol)
Kiszemeltek:
Távozók:Stipe Bacelic-Grgic(horvát),Ivor Horvat(horvát, csákvári kölcsön után szabadon igazolható),Denis Klinar(szlovén, NK Maribor – Szlovénia), Patrick Mevoungou(kameruni, Mezőkövesd),Polonkai Attila(csákvári kölcsön után visszavonult),Rétyi Tamás(csákvári kölcsön után Cegléd),Tar Zsolt(csákvári kölcsön után ETO FC Győr),Tóth Keve(Vasas),Vanczák Vilmos(visszavonult)
Kölcsönbe távozók:Csilus Ádám(Csákvár),Ezekiel Isoken Henty(nigériai, NK Osijek – Horvátország),Madarász Márk(ZTE FC),Oroszi Dániel(Csákvár),Antonio Perosevic(horvát, al-Ittihad Kalba – Arab Emírségek),Prosser Dániel(Sepsi OSK – Románia),Szécsi Márk(Debreceni VSC),Tóth Balázs(Csákvár)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik