L. M.
P. K.
2023.05.27 16:27 Frissítve: 2023.05.27 16:49

NB I: Varga Barnabás az FTC kiszemeltjei között is szerepel – NS-infó

A Nemzeti Sport értesülései szerint a Paksi FC leendő gólkirálya iránt a Ferencváros is érdeklődik.

Varga Barnabás az FTC kiszemeltje (Fotó: Török Attila)

 

Több forrásból is úgy értesültünk, hogy az NB I-ben ebben az idényben 26 gólt szerző Varga Barnabás a nyáron elhagyja a Paksot és az iránta érdeklődők között van a Ferencváros is. 

Szombat délelőtt beszámoltunk arról, hogy a 28 éves támadóért három klub is konkrét vételi ajánlatot tett. Varga szerződése 2025-ig szól Pakson és a piaci értékét 750 ezer euróra becsüli a Transfermarkt.

Azt egyelőre nem tudjuk, hol tartanak az egyeztetések Varga ügyében a klubok között, de nem a Ferencváros lehet az egyetlen magyar kérője a csatárnak, aki miatt több országból is érkeztek megfigyelők az elmúlt hetekben a Paksi FC meccseire. 

A játékos menedzsere, Paunoch Péter úgy nyilatkozott szombaton lapunknak, hogy „a három ajánlat közül az egyik prioritást élvezhet a játékosnál, ha a klubok egyezségre jutnak”. 

A Ferencváros a nyári átigazolási időszakban szeretne egy csatárt szerződtetni, ezt az is bizonyítja, hogy szerb sajtóértesülések szerint a szerb bajnok és kupagyőztes Crvena zvezda 31 éves csatárát, Alekszandar Pesicset is a kiszemeltek között szerepel. 

Varga Barnabás ügyében kerestük a Paksi FC-t és a Ferencvárost is, de egyik klub sem kívánt átigazolási híreket kommentálni.

VÁRHATÓ NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők: 

Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: –
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Berényi Erik, Gágyor Domán Szilárd
Kiszemeltek (sajtóhírek alapján): Mohammed Abu Fani (izraeli, Maccabi Haifa – Izrael), Daler Kuzjajev (orosz, Zenit – Oroszország), Cebrail Makreckis (lett-marokkói, Pirin Blagoevgrad – Bulgária), Alekszandar Pesics (szerb, Crvena zvezda), Carlos Strandberg (svéd-mozambiki, Asz-Szajlija SC – Katar), Varga Barnabás (Paksi FC)
Távozók: 
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérhetnek klubjukhoz: Baráth Péter (Debreceni VSC), Mehdi Boudjemaa (francia-algériai, Hatayspor – Törökország), Ángelo Sagal (chilei, Gaziantep FK – Törökország)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Bogdán Ádám (lejár a szerződése)
Kölcsön után végleg távozhatnak: Roko Baturina (horvát, Racing Santander – Spanyolország), Zseljko Gavrics (szerb, DAC 1904 – Szlovákia), Giorgi Haraisvili (grúz, Dinamo Tbiliszi – Grúzia), Iyinbor Patrick (Vasas), Varga Ádám (Kecskeméti TE), Szánthó Regő (DAC 1904 – Szlovákia)

Az FTC II keretéhez tartozó és az NB II-es partnercsapatnak, a Soroksárnak kölcsönadott labdarúgók nem szerepelnek a felsorolásban. 

2023.09.24 22:21:57

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Bedobni egy nevet, amelynek hallatán mindenki homlokára csap...

2023.09.24 14:34:13

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Dejan Sztankovics és Mátyus János is most debütált új csapatával az NB I-ben, a címvédő örülhetett a végén.

2023.09.24 13:51:13

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Micsoda mérkőzés volt! Hat gól, büntetők, véleményes piros lap, VAR-vizsgálatok, potya gólok...

2023.09.23 23:56:38

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Meggyőződésem, hogy ez a kulcs. A munkaadóhoz, az egyesülethez, a városhoz, a közeghez fűződő viszony. Az, hogy a helyet, ahol tarthatatlanná vált a helyzetem, legalább kicsit, de inkább nagyon az otthonomnak érzem-e. Mert ha az otthonomban okozok kárt, ha már otthon nem szeretnek, akkor valamit tenni, leginkább menni kell, azért is, hogy egyszer majd újra hazajöhessek.

2023.09.23 15:46:55

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Bognár István és Németh Krisztián szállította a gólokat, a lila-fehéreknek ezúttal semmi sem sikerült.

Ajánló beállításra vár