NB I: télre bezárják a Budapest Honvéd arénáját

Vágólapra másolva!
2022.11.02. 19:02
null
Bezárják a Bozsik Arénát (Fotó: Török Attila)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd a hivatalos honlapján bejelentette, hogy a november 13-i, Ferencváros elleni mérkőzés után a klub bezárja a Bozsik Arénát.

 

A kispestiek közleménye szerint a „klub működőképességének fenntartása érdekében” hozták meg ezt a döntést.

„Az energiaválság, a drasztikusan növekvő rezsiköltségek és az ennek következtében kialakuló negatív gazdasági folyamatok minden felelősen gazdálkodó intézményt költségcsökkentésre és racionalizálásra kényszerítenek” – áll a cikkben.

A Honvéd vezetősége az alábbi intézkedéseket vezette be 2022 október 1-től:

– az energiatakarékosság jegyében a klub intézményeiben szabályozta a központi hőmérsékletet, valamint az energiafelhasználást.

– home office-munkarendet vezetett be azokon az osztályokon, amelyeken a távmunka megvalósítható.

– átszervezte a Magyar Futball Akadémia és az első csapat edzéseit az edzőpályáinak világításának csökkentése érdekében valamint a pályakarbantartási munkák idejét és mennyiségét.

– a pályafűtést az idei évben nem használja a klub.

– bezárta a Bozsik Aréna meccsnapon kívül is nyitva tartó irodáit és egyéb kiszolgáló helyiségeit, illetve korlátozta a Honvéd Shop nyitvatartását.

A közlemény szerint a november 13-i, Ferencváros elleni mérkőzés után zárják be a Bozsik Arénát, melynek újranyitásáról január végén döntenek majd, mérlegelve a hazai mérkőzések más helyszínen történő lebonyolítását is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik