NB I: Nem volt kevés dolgom, de többre számítottam a Fradi ellen – Demjén

Vágólapra másolva!
2023.03.20. 08:33
A labdarúgó NB I 24. fordulójának utolsó mérkőzésén a Zalaegerszeg Meschak Ubochioma góljával 1–0-ra legyőzte a sorozatban negyedik tétmérkőzését is elveszítő listavezető Ferencvárost. A találkozó után a két nagy bravúrt bemutató kapussal, a válogatottba is behívott Demjén Patrikkal beszélgetett az NSO Tv stábja.

A ZTE kapusa, Demjén Patrik azzal kezdte: nehéz meccsre számítottak a Ferencváros ellen.

„Most egy kicsit nehezebb helyzetbe kerültünk, sajnos nem tudtunk annyi meccset nyerni, amennyit szerettünk volna. Itthon megverni bárkit jó érzés, hiszen ez a mi helyünk, a mi otthonunk, ahol mindenkinek meg akarjunk nehezíteni a dolgát. Tényleg nagyon örülünk, hogy megvertük a Ferencvárost. Szeretnénk ebből építkezni, és az Újpest ellen a válogatott szünet után ugyanígy folytatni. Ha ezt a játékot tudjuk folytatni, ha így tudunk egymásért küzdeni, akkor eredményesek lehetünk, viszont ebből nem szabad engednünk.”

Videónkban beszél arról, hogy többre számított-e előzetesen a Ferencváros ellen. Természetesen a válogatott is szóba kerül, elmondja, hogy ötéves kora óta vágyott a meghívóra, megtudjuk, kinek újságolta el először, de elárulja azt is, miről beszélgetett Dibusz Dénessel a mérkőzés után.

NB I
24. FORDULÓ
ZTE FC–Ferencvárosi TC 1–0 (1–0)
Zalaegerszeg,ZTE Aréna, 3504 néző. V.: Andó-Szabó Sándor
Gólszerző: Ubochioma (45+2.)

A mérkőzésről bővebben ide kattintva olvashatnak!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik