MTK: Kanta József szerződést hosszabbított – hivatalos

Vágólapra másolva!
2020.05.20. 16:27
null
Az MTK egy évvel meghosszabbította Kanta József szerződését (Fotó: mtkbudapest.hu)
Az NB II-ből feljutó, így a 2020–2021-es idényt az NB I-ben kezdő MTK Budapest a hivatalos honlapján jelentette be, hogy egy évvel meghosszabbította Kanta József szerződését.

Az MTK klubhonlapjának beszámolója szerint Kanta József 1998 óta tagja a csapatnak, a felnőttek között pedig 16 éve, 2004 nyarán mutatkozott be. A 36 éves középpályás szerződését egy évvel hosszabbították meg.

„Gyorsan megállapodtunk, hiszen mindkét fél a közös folytatásban gondolkodott. Viszont nagyon fontosnak tartom kiemelni, hogy Józsi nagyon motivált, az egyeztetések során is érezhető volt, hogy vannak még céljai. Az NB I-ben is fontos tagja lesz a keretnek, az idei évhez hasonlóan kész megharcolni a helyéért, és elfogadja azt a szerepet, ami rá hárul. Az esetében nem üres dicséret, ha azt mondjuk, segíti a fiatalokat. Nem egy hangos vezér, de ha megszólal az öltözőben, arra odafigyelnek, ő pedig van annyira igényes önmagával szemben, hogy a hozzáállásával, edzésmunkájával példát mutasson a fiataloknak. Nagyon örülök, hogy továbbra is velünk marad, és segíti a minél sikeresebb szereplésben a csapatot” – idézi az mtkbudapest.hu Polyák Balázs sportigazgatót.

Kanta József nyilatkozata a szerződéshosszabbítás után

Mint ismert, az élvonalbeli bajnoksággal ellentétben az NB II-t május elején az MLSZ lezárta, így az első helyen álló MTK – és a második Budafok – feljutott az élvonalba. A kék-fehérek idénye azonban nem ért véget, hiszen a Magyar Kupában még állnak, az elődöntőben a Budapest Honvéddal találkoznak majd.

MAGYAR KUPA
ELŐDÖNTŐ
ELSŐ MÉRKŐZÉSEK
Május 23., szombat

18.00: Mezőkövesd–Mol Fehérvár FC (Tv: M4 Sport)
20.05: MTK Budapest (NB II)–Budapest Honvéd (Tv: M4 Sport)

VISSZAVÁGÓK
Május 26., kedd

18.00: Mol Fehérvár FC–Mezőkövesd (Tv: M4 Sport)
21.00: Budapest Honvéd–MTK Budapest (NB II) (Tv: M4 Sport)

A döntőre június 3-án kerül sor.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik