K. Zs. 2021.06.11 18:41 Frissítve: 2021.06.11 18:45

Mol Fehérvár: „Két gólt is szereztem, szinte hihetetlen”

Halmai Ádám triplázott, Evandro és Tóth Tamás Vid duplázott a Mol Fehérvár FC második nyári felkészülési mérkőzésén – utóbbi boldogan nyilatkozott a székesfehérvári labdarúgócsapat hivatalos honlapjának a Fejér megyei bajnok Sárosd elleni 12–0-s győzelem után.

Tóth Tamás Vid a csütörtöki mérkőzésen (Fotó: molfehervarfc.hu)

 

„Nagyon boldog vagyok, hogy pályára léphettem a Vidi első csapatával a MOL Aréna Sóstóban, az pedig, hogy két gólt is szereztem, szinte hihetetlen – idézi a molfehervarfc.hu a 17. életévében járó Tóth Tamás Videt. Jól kezdtük a mérkőzést, a harmadik percben már kettő–nulla volt az állás, örülök, hogy az első helyzetemet sikerült gólra váltanom. Úgy érzem, végig kellő magabiztossággal futballoztunk, sok helyzetet alakítottunk ki az ellenfél kapuja előtt, és a legtöbb lehetőséget gólra is váltottuk. Természetesen helyén kell kezelnünk ezt a győzelmet, mindenesetre az önbizalmamnak jót tett ez a két találat, remélem, ha kapok még bizonyítási lehetőséget, akkor további gólokat tudok szerezni.”

A MÉRKŐZÉS GÓLJAI


FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
MOL FEHÉRVÁR–SÁROSD (Fejér megyei I.) 12–0 (6–0)
Székesfehérvár,
Mol Aréna Sóstó
FEHÉRVÁR. 1. FÉLIDŐ: Dala – Kojnok, Vágó, Lüftner, Zeke – Dárdai P., Alef, Houri, Evandro – Bourard, Tóth T. 2. FÉLIDŐ: Kovács D. – Horváth B., Dinnyés, Horváth Á., Kövesdi – Gulyás, Kovács I., Pinto, Petrjak – Halmai, Kovács B. Vezetőedző: Szabics Imre
Gólszerző: Halmai (3), Tóth T. V. (2), Evandro (2), Dárdai P., Vida (öngól), Kovács B., Petrjak, Kovács I.

2021.06.13 23:16:43

Labdarúgó NB I BOBORY BALÁZS

ALAPVONAL. Olyan országban élünk, amelyben a klubtörténeti sikerek sem jelentik automatikusan azt, hogy a futballedző megtarthatja az állását és építheti tovább eredményesen, amit elkezdett.

2021.06.09 21:15:35

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Habitusához közelebb áll, hogy a bajnoki címért küzd.

2021.06.06 22:04:49

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Peter Stögert is tisztelem, esetében egyelőre csak az eredményei miatt tehetem.