A kupa más tészta: a címvédő Újpestet legyőzve döntős a Paks

PIETSCH TIBOR (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)PIETSCH TIBOR (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)
Vágólapra másolva!
2022.04.19. 19:50
A Paks jutott be elsőként a labdarúgó Magyar Kupa döntőjébe, miután odahaza 3–0-ra legyőzte a címvédő Újpestet.
Döntős a Paks! (Fotó: Tumbász Hédi) – A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!
Döntős a Paks! (Fotó: Tumbász Hédi) – A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!

MAGYAR KUPA
ELŐDÖNTŐ
Paksi FC–Újpest FC 3–0 (1–0)
Paks, Paksi FC Stadion, 3214 néző. Vezette: Bogár
Paks:
Nagy G. – Lenzsér (Szabó J., a szünetben), Tamás O., Kinyik – Windecker – Kovács N., Sajbán M., Balogh B. (Haraszti, 83.), Medgyes S. – Nagy R. (Szabó Bálint, 62.), Ádám (Böde, 88.). Vezetőedző: Bognár György
Újpest: Pajovics – Pauljevics, Kutrumbisz, A. Diaby, Antonov – Csongvai, Onovo – Croizet (Katona Mátyás, 75.), Mitrovics (Bjelos, 63.), Beridze – Zivzivadze. Vezetőedző: Milos Kruscsics
Gólszerző: A. Diaby (27. – öngól), Windecker (66.), Sajbán M. (87.)
Kiállítva: Kutrumbisz (73.)

ÖSSZEFOGLALÓ

Rég volt ekkora forgalom az M6-oson: az Újpest szurkolói előbb az autópályát, majd Paksra érkezve a vendégszektort lepték el. Sőt, amint az a helyszínen kiderült, miután elővételben gazdára talált a lila-fehéreknek biztosított összes belépő, többen a hazaiaknak fenntartott lelátórészre vásároltak jegyet. A már a melegíteni kifutó játékosokat is hatalmas ovációval fogadó drukkereket az sem zavarta, hogy nem sokkal a Mol Magyar Kupa első elődöntője előtt jött a bejelentés: a Magyar Labdarúgó-szövetség elsőfokú licencadó bizottsága nem adott NB I-es és UEFA-licencet sem az Újpestnek (a baj nem jár egyedül: a Kisvárda sem kapott elsőre zöld utat). Aggódni azonban – még – felesleges: mindkét klub április 29-ig pótolhatja a hiányosságokat.

Ahhoz képest, hogy már az elődöntőnél tart a sorozat, a Paks ezúttal játszott először hazai környezetben, ami ugyebár azt is jelenti, hogy a korábbi fordulókban nem volt első osztályú ellenfele. Bognár György csapata élt is a lehetőséggel: klubtörténelmet írva jutott be a legjobb négy közé. Vetélytársa már járt ilyen magasságokban egyszer-kétszer, mi több, tizenegyszer a kupagyőztest megillető serleget is elhódította.

A lilák bevallottan arra készültek, Pakson megteremtik maguknak az esélyt arra, hogy tizenkettedszerre is övék legyen a trófea, nem is lepett meg senkit, hogy vezetőedzőjük, Milos Kruscsics a pillanatnyilag legerősebbnek vélt kezdő tizenegyet küldte csatába, igaz, némileg megerősítette a hátsó alakzatot, csakúgy, mint Bognár György, ő is három belső védőt vetett be. A remek hangulatban induló meccs első lehetősége Giorgi Beridze előtt adódhatott volna – ha Nikola Mitrovics nagyszerű passza után csapat- és honfitársa, Budu Zivzivadze nem áll a labda útjába – a támadó morgolódott is rendesen.

A másik oldalon nem egy futballistának, hanem a kapufának volt hangja: a 21. percben Nagy Richárd tekerte kapura a bal oldali szabadrúgást, s maradjunk annyiban, nem Filip Pajovicson múlt, hogy nem szereztek vezetést a zöld-fehérek. Hat perccel később viszont már a kapufa sem segítette ki az Újpestet, Balogh Balázs beadásába olyan szerencsétlenül nyúlt bele az Ádám Martin elől menteni igyekvő Abdoulaye Diaby, hogy a labda a bal kapufáról a kapuba pattant. A félidő hajrájában a mali légiós gólpasszal tehette volna jóvá hibáját, de hiába fejelte a labdát okosan Budu Zivzivadze elé, ő kapásból fölé bombázta – ezzel a szünetig el is lőtte puskaporát az Újpest.

Noha oka nem volt rá, Bognár Györgynek cserélnie kellett a folytatásra: az első játékrész végén fejsérülést szenvedő Lenzsér Bencét Szabó János váltotta. S persze váltottak a vendégek is, méghozzá tempót: jóval pörgősebben kezdték a második félidőt, különösen a Beridze, Zivzivadze, Croizet hármas tűnt aktívnak. No meg idegesnek: ahogy telt az idő, úgy váltak egyre idegesebbé ők és a társaik is. Bezzeg paksi oldalon a nyugalom volt az úr, főleg azok után, hogy a 66. percben Windecker József megduplázta az előnyt. Ezt már végképp nehezen viselték a IV. kerületiek, Jorgosz Kutrumbisz úgy lépett rá Sajbán Mátéra, hogy Bogár Gergő – videózás után – kiállította. Bár ekkor még csak a 73. percben jártunk, a görög védő meggondolatlan megmozdulásával gyakorlatilag eldőlt a meccs, a kényelmes helyzetbe kerülő házigazdáknak annyi teendőjük maradt, hogy megőrizzék előnyüket a lefújásig.

Mivel megtették, sőt Sajbán Máté szenzációs góljával még a kegyelemdöfést is megadták az Újpestnek, tovább írják a klubtörténelmet… 3–0

A KÉT EXÚJPESTI, WINDECKER ÉS BALOGH A MÉRKŐZÉSRŐL

A másik elődöntő
Április 20., szerda
20.00:
ETO FC (NB II)–Ferencváros (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

PERCRŐL PERCRE




90+3. PERC VÉGET ÉRT A MÉRKŐZÉS!

90. perc
Két perc a ráadás.

Paks most először jutott el a Magyar Kupa elődöntőjébe. A két legnagyobb sikerét 2011-ben érte el, amikor megnyerte a Ligakupát és második lett az NB I-ben. Az Újpest 11-szeres kupagyőztes, az előző évtizedben háromszor, 2014-ben, 2018-ban és legutóbb tavaly hódította el a serleget, amikor Lirim Kastrati hosszabbításban lőtt góljával 1–0-ra legyőzte a Mol Fehérvárt.

90. perc
Szabó B. jobb oldali beadásáról éppen csak lemarad a kapu túlsó alsó sarka előtt a bevetődő Haraszti!

2018-ban már két élvonalbeli csapatként találkoztak a nyolcaddöntőben. Az első mérkőzést csak másodjára tudták megrendezni, mert a Szusza Ferenc Stadion gyepszőnyege az elsőre kiírt időpontban az erős havazás miatt alkalmatlan volt a játékra. Egy héttel később a mínusz 7 fokban megrendezett találkozón Nagy Dániel duplájával 2–0-ra az újpestiek győztek. A paksi visszavágón ugyanez az eredmény született, Tischler Patrik és Obinna Nwobodo volt eredményes. A lila-fehérek abban az esztendőben megnyerték a Magyar Kupát.

A Ligakupában 2008-ban (0–0 és 3–1), 2009-ben (1–1 és 2–1) és 2011-ben (3–3 és 5–3) csaptak össze és a paksiak egyszer sem kaptak ki a IV. kerületiektől: az idegenbeli találkozókat mindig döntetlenre hozták, a hazaiakat megnyerték.

88. perc Böde Dániel
be, Ádám le.

87. PERC MEKKORA GÓL! Haraszti szabadrúgását a 16-oson belül, kicsit balra Szabó J. lekészíti SAJBÁN MÁTÉNAK, aki ballal a léc alá lő kissé balról, 14 méterről, óriási erővel. 3–0!

85. perc
Windecker passzával megindul Szabó B., szereli a 16-oson Diaby.

83. perc Haraszti Zsolt be, Balogh le.

81. perc Antonov lő kapura a 16-os elől, kapuscsemege, Zivzivadze passzát előtte Beridze ballal laposan a kapu elé rúgta, de nem volt érkező.

80. perc Csongvai szereli utolsó védőként Ádámot a 16-os előtt.

79. perc Ennek örömére Beridze kissé balról, 13-ról jobbal jócskán a bal felső sarok mellé lő.

Milyen fura, azon a magyarok elleni meccsen pályára lépett Simon Krisztián is...

2010-ben egy U19-es válogatott meccsen kerettag volt a magyarok ellen, később a felnőtt válogatott keretébe is bekerült, de ott pályára nem lépett.

A mai volt Kutrumbisz 11. piros lapja karrierje során, egyből piros lapot 6. alkalommal kapott.

75. perc Katona Mátyás be, Croizet le, karmestercsere.

75. perc Szabó B. ütempasszát Sajbán az ötös bal sarka elől jobbal nagyon a léc fölé emeli. Balogh labdaszerzése után.

74. perc Balogh 21-ről, picit jobbról a léc fölé lő.

73. PERC SÁRGA LAP VISSZA... EGYBŐL PIROS LAP A GÖRÖGNEK!

Közben a játékosok Bogár nélkül egy jót lökdösődnek egymással.

A VAR szerint a piros lap... megérdemelt? Bogár megy TV-zni, ez nem sok jót jósol a görögnek...

70. perc Jorgosz Kutrumbisz csak kap egy sárga lapot, megtaposta a földön fekvő Sajbánt, abszolúte fölöslegesen, a 16-os előtt.

68. perc Csongvai a földön, ápolni kell, Ádám Martin kap egy percre rá sárga lapot, mert a földön fekve férfiasságon rúgta a középpályást. Kutrumbisznak is járt volna egy sárga lap, ellökte látványosan Ádámot, aki visszarúgott.

Ezt a gólt is a hazaiak két exújpestije hozta össze. Windecker nem ünnepel.

66. PERC ÚJABB GÓL, WINDECKER JÓZSEF BETALÁL, az ötös jobb, rövid sarka elől a kapu bal, azaz a rövid alsó sarkába fejeli Balogh jobbról jövő, ballábas kornerét. Antonov mellől... 2–0!

A felek 1996-ban az MK-ban nagyon szoros csatát vívtak. Újpesten 2–2-re végeztek, majd Pakson úgy nyertek 2–1-re a lilák, hogy az NB II-es tolnai zöld-fehérek a hajrában egy büntetőt a kapufára rúgtak. Így elmaradt az egyenlítés és a hosszabbítás.

ÚT AZ ELŐDÖNTŐIG
PAKSI FC
ÚJPEST FC
UFC Gyömrő (megyei I. o.) 9–1Tiszakécske (NB II) 3–0
III. Kerületi TVE (NB II) 5–0Budafoki MTE (NB II) 2–1
Csákvár (NB II) 2–0Kisvárda (NB I) 2–1
Kazincbarcika (NB III) 1–0Békéscsaba (NB II) 3–2

Megjegyzés: vastag betűvel a hazai pályán lejátszott mérkőzéseket jelöltük.

65. perc Folytatja, Antonov rosszul passzol, majd rosszul cselez, a mestere ideges.

64. perc Nemanja Antonov kap sárga lapot reklamálásért, Kovács leszerelése után. A fiatal játékos rosszul esik, ápolás.

63. perc Miroszlav Bjelos
be, Mitrovics le.

62. perc Ádám fejjel menti a sorfalban Mitrovics 31 méteres szabadrúgását. Picit foggal is, ápolás.

61. perc Szabó Bálint be, Nagy R. elfáradt.

60. perc Mezőnyharc, jó iramban.

56. perc
Mitrovics nagyot esik, tovább, Pauljevics jobbról, 16-ról ballal jócskán a jobb alsó sarok mellé lő.

54. perc HELYZET,
Nagy G. elméri Mitrovics bal oldali szögletét, de megússza, Zivzivadze középről, hat méterről a bal alsó mellé fejel, másfél méterrel.

Szabó János-portré meg ITT!

NS-klub: Kabát Péter nyolc éven át a másodvirágzását élte Újpesten.
A Magyar Kupában ezt megelőzően 2018 márciusában találkoztak egymással a nyolcaddöntő visszavágóján, akkor kétgólos vendégsikerrel ért véget az összecsapás, és az Újpest kettős győzelemmel, 4–0-s összesítéssel lépett tovább. Ezúttal a továbbjutás egy mérkőzésen dől el. Múlt szombaton mindkét együttes kiütéses, 4–0-s hazai bajnoki sikerrel hangolt a kupaelődöntőre: a Paks a sereghajtó MTK ellen, míg az Újpest a Zalaegerszeggel szemben tartotta otthon a három pontot.

52. perc Kovács térden cserdíti Croizet-t, ápolás. Komolynak tűnik.

51. perc
A kirúgást Ádám balra forgatja, Nagy jobbal az ötös bal sarka és Kutrumbisz elől kapura teszi a labdát, de véd vetődve a bal alsó előtt Pajovics!

50. perc
Croizet passzol jobbra, Pauljevics nagy erővel középre ad, fogja a labdát Nagy G.

48. perc Csongvai a léc fölé fejel az ötösről... és lesről.

46. PERC FOLYTATJUK!

46. perc Lenzsér agyrázkódást szenvedett, Szabó János váltja.

56 százalékban a vendégeké volt a labda ma, 6 lövés ott, 1 a kapu felületére, a hazaiaknál ez ez arány 5/2.

Az élvonalbeli találkozóik gólkirálya az újpestiek grúz légiósa, Giorgi Beridze hat góllal, őt az aktív játékosok közül a paksi Ádám Martin követi öttel. A közelmúltban a válogatottban is bemutatkozott támadó a két együttes előző hat bajnokijából ötön betalált az újpestieknek.

A Magyar Kupában három emlékezetes párviadaluk volt a rendszerváltás óta, ezekből kétszer az Újpest, egyszer a Paks került ki nyertesen. 1991 tavaszán a paksi 0–0 után a Megyeri úton elért 1–1-gyel, idegenben szerzett több góllal az akkor másodosztályú tolnai csapat jutott be a legjobb nyolc közé.

Komoly az ügy? MLSZ: egyelőre az Újpest és a Kisvárda sem kapott licencet.

E párharc legjobb góllövői:
Giorgi Beridze 6
Lázok János 5
Ádám Martin 5
Tököli Attila 5
Éger László 4


45+2. PERC VÉGET ÉRT AZ ELSŐ FÉLIDŐ!

45+1. perc Mitrovics emel a jobb sarok elé, Beridze éles szögből középre fejelt labdáját fogja a léc alatt, a gólvonalon Nagy kapus, de les.

Egy perc a ráadás.

45. perc Kék-fehér turbánnal, de folytatja. Vastaps.

42. perc Windecker és Croizet felugrik, előbbi elesik, éppen rá Lenzsérre. Ápolás, a bekk feje vérzik.

41. perc Lenzsér Bence ellöki az Onovo passzával megindulü Croizet-t, sárga lap. A szabadrúgást Diaby lefejeli Zivzivadzének, aki ballal tízről nagyon a léc fölé lő!

37. perc
Csongvai rúg Nagyot, azaz rúg egy nagyot Nagy Richárdba, szabadrúgás csak, sárga lap nincs. Kissé balról, 27 méterről Balogh bead, ám pontosan Kutrumbisz fejére.

Legutóbb másfél héttel ezelőtt, április 10-én találkoztak Pakson és 3–1-re a fővárosiak nyertek.

33. perc
Nagy beadását kifejeli Diaby, Kinyik távolija aztán távolról sem jó.

32. perc Jó a hangulat, mert tele ismét a vendégszektor. Balogh ballábas szabadrúgását az ötösről Ádám elől Diaby... a jobb sarok mellé menti. Méterekkel. Szöglet.

Balogh anno 221 meccsen 68 kanadai pontot szerzett az Újpestben.

Egyébként is gól lett volna, Ádám egyedül állt a bal sarok előtt három méterrel.

27. PERC VEZET A PAKS, a felezőnél, bal oldalon Nagy R. négy ember között is megtartja a labdát, sőt estében is Windecker elé tolja azt, a szűrő tanári módon indítja Baloghot, aki elfut a bal szélen Csongvai mellett, ballal középre ad, a becsúszó ABDOULAYE DIABY öt méterről a bal sarokba lő. Jobbal. A gólra éhesen érkező Ádám elől akart menteni, a kapufát is érintette a labda. 1–0!

24. perc
Kovács jobb oldali beadása nem az igazi, de Mitrovics Medgyes elé tolja fejjel a labdát, aki ballal jócskán a bal alsó mellé lő picit balról, 23-ról.

23. perc Balogh beadását a felfutó Tamás ballal 28-ról kapura teszi, de pontatlanul célzott.

Aztán nem hosszabbított havi kétmillió forintért, amit igen jól tett, mert az NB I-es átlag ennek kétszerese. Minimum.

Windecker anno 71 meccsen 13 kanadai pontot szerzett az Újpestben.

21. perc Majdnem gól, a 16-os bal sarka elől jobbal félmagasan a rövid sarokba tekerne egy szabadrúgást Nagy R., Pajovics vetődik, de nem éri el a labdát... KAPUFA! Megúszta az Újpest.

16. perc Pauljevics jobbról az ötös elé ível, de nem jó Beridze fejese sem. Croizet megvillan a jobb szélen, kicselezi Lenzsért, ám szereli őt az ötös csücske előtt Windecker.

(Fotó: Tumbász Hédi)
(Fotó: Tumbász Hédi)

15. perc Diabynak éppen csak rossz az ötösön Mitrovics bal oldali, jobblábas szöglete, az ötös bal sarkán rosszul találja el fejjel a labdát. Beridze zavarta...

Az NB I-es párharcuk elején a Paks volt az Újpest mumusa, 2009-től 2013 júliusáig a fővárosiak tíz meccsükből csak egyet tudtak megnyerni, egyszer ikszeltek, 8-szor a zöld-fehérek diadalmaskodtak. Aztán megfordult a helyzet, a tolnai együttes 2015 októberétől már csak egyszer bírta legyűrni a lila-fehéreket: tavaly augusztusban hazai pályán 2–1-re. Emellett az elmúlt hat és fél évben 11-szer ikszeltek (8-szor 1–1-re) , míg 7 alkalommal az újpestiek bizonyultak jobbnak.

14. perc Felfut a jobb oldalon Pauljevics, jobbal lő is 22-ről, de blokkol Lenzsér.

9. perc Kutrumbisz nem figyel, szereli őt Nagy, a védő keményen visszaveszi a labdát a szélsőtől a 16-os előterében, testi erejét kamatoztatva.

8. perc Hopp,
Nagy kapus fejjel kezel le egy ívelést a 16-os előtt, és elfejeli a labdát gyorsan jobbra a rátámadó Zivzivadze elől Lenzsérhez.

7. perc Croizet egyszemélyes támadását Lenzsér állítja meg, kirúgás.

6. perc Giorgi Beridzének sárga lap Balogh felrúgásáért.

5. perc
Balogh jobbról jövő szögletét kifejeli Diaby.

5. perc
Nagy R. indítja a jobbon Sajbánt, a jobblábas beadás szögletre pattan Croizet-ről.

Jó a hangulat a stadionban, enyhe hazai fölény a pályán. Tele a vendégszektor. Mezőnyharc.

1. PERC ELKEZDŐDÖTT A MÉRKŐZÉS!

A hazaiak tiszta zöldben, a vendégek lila-fehér mezben és fehér nadrágban.

MAGYAR KUPA-ADATBANK ITT!

(Fotó: Árvai Károly)



Az újpestiekkel nagyot fordult a világ. Amíg az ősszel az utolsó helyen állva a bennmaradás volt a velük szemben támasztott minimális elvárás, az utóbb időben nyújtott ragyogó teljesítményüket és tetszetős játékukat látva nemzetközi kupaindulásról ábrándozhatnak. „Szinte napról napra változnak a céljaink, újfent a dobogós helyek valamelyikének megszerzéséért küzdünk, a kupában pedig meg akarjuk védeni a címünket. A másik ágon alighanem a Ferencváros jut döntőbe, úgyhogy az is motivál minket, hogy derbit játsszunk a Puskás Arénában. Aligha tudok izgalmasabb párosítást elképzelni a Magyar Kupa döntőjében, mint ez, nem is álmodhatnék nagyobb csatáról. Mindent megteszünk, hogy odaérjünk a fináléba.”

„Élvezem a futballt Újpesten, izgatottan várom a Paks elleni találkozót – folytatta a négyszeres grúz válogatott játékos. – Szeretem a nyílt sisakos összecsapásokat, márpedig a keddi jó eséllyel az lesz. Azt persze nem tudhatom, a paksiak változtatnak-e a hozzáállásukon a kupameccsen, a védekezésre és kontratámadásra épülő játék mindenesetre nem kenyerük. Ha lüktető lesz a játék, kedvezhet nekünk. Olyan csapat ellen lépünk pályára, amely játssza a futballt, a nézőknek is élvezetes lehet a találkozó.”

A kiváló cselezőkészségéről, robbanékonyságáról és játékintelligenciájáról ismert labdarúgó jó passzban várja az egyfelvonásos idegenbeli elődöntőt, hiszen a hétvégén betalált a ZTE FC ellen, míg az azt megelőző fordulóban éppen a keddi ellenfél, a Paks kapuját vette be.

„Talán nem kell részleteznem, miért szeretem annyira ezt a sorozatot – nyilatkozta lapunknak Giorgi Beridze. – Nagy örömmel gondolok vissza a Kisvárdának lőtt gólomra, az előző idényben ugyanis azzal jutottunk a fináléba. Pályafutásom eddigi legszebb emléke azonban a Mol Fehérvár elleni kupagyőzelemhez köthető, az volt az első trófea, amelyet karrierem során elhódítottam. Szeretnék még sok hasonlóan szép sikert átélni, fontos nekem, hogy jól teljesítsünk ebben a sorozatban.”

NAGYSZERŰ FORMÁBAN VAN az Újpest, és kedden kupaspecialista lehet segítségére a Paks ellen: Giorgi Beridze. A 24 éves grúz szélső az MK-ban 14 mérkőzésen tíz gólt szerzett és négy gólpasszt adott, s amióta visszatért Újpestre, a csapat mind a 11 MK-meccsét megnyerte.

Egy kis örökmérleg! Először 2006 szeptemberében mérték össze erejüket az élvonalban, azóta 12 paksi siker, 15 iksz és 12 újpesti győzelem, 57, ill. 55 góllal.

JÖTTEK-MENTEK!
Az Újpesttől a Pakshoz:

2018, Cseke Benjámin, ingyen
2011, Ganczer Péter, i.
A Pakstól az Újpesthez:
1996, Babati Ferenc

Eltiltott nincs.

A hazaiaktól Papp K. (bokaműtét után), Pethő (térdműtét előtt) és Szélpál (térdszalaghúzódás) sérült, a vendégektől Kuusk (arccsonttörés) maródi.

„Sikerült kijönnie a gödörből, amelybe Fehérváron került, rengeteget segített nekünk. Jelenleg még a Fehérvár játékosa, de szeretnénk, ha hosszabb távon nálunk maradna. Ő is szívesen folytatná itt, de ennek egy háromoldalú megbeszélésen kell eldőlnie” – fogalmazott a lapnak Berta Csaba, az Újpest ügyvezetője.

A Magyar Nemzet írása szerint az eddigi hét újpesti bajnokiján hét gólt szerző csatárt marasztalnák a Megyeri úton.

Szintén lapinformáció, hogy a Kádárhoz hasonlóan a télen Újpestre került grúz támadót, a Fehérvárról kölcsönvett Budu Zivzivadzét a lila-fehérek szeretnék végleg megtartani.

Mint ismert, a hétévnyi légióskodás után februárban hazaigazolt 57-szeres magyar válogatott védő, Kádár Tamás mindössze három mérkőzésen szerepelt az Újpest első csapatában, mielőtt összekülönbözött volna Milos Krusics vezetőedzővel, s a klub második csapatához száműzték volna. A 32 éves védő az elmúlt hétvégén is itt lépett pályára, ám az NB III Keleti csoportjában a Törökszentmiklós 7–0-s legyőzésének nem örülhetett maradéktalanul, mert a 22. percben lecserélték – sajtóhírek szerint combsérülést szenvedett. A klub eddig hivatalosan nem jelentette be a játékos sérülését.

A februárban Újpestre igazolt 57-szeres magyar válogatott védő, Kádár Tamás megsérült a lila-fehérek második csapatának vasárnapi NB III-as mérkőzésén, s egyelőre nem tudni, mennyit kell kihagynia. Eközben sajtóhírek szerint a klub szeretné megtartani a Fehérvártól kölcsönvett grúz támadót, Budu Zivzivadzét.

ÜDVÖZÖLJÜK KEDVES OLVASÓINKAT A PAKS–ÚJPEST MÉRKŐZÉS ONLINE KÖZVETÍTÉSÉBEN!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik